admin Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Czy anonimowi użytkownicy mają mieć prawo do czytania wiadomości forum? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marek_k84 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 zcytać TAKpisać NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Pisać, oczywiście, że nie. Chodziło mi tylko o czytanie bo widzę, że użytkowników anonimowych jest więcej niż zarejestrowanych. A raczej chciałbym dbać o tych, którzy zechcieli podać swoje dane i tych, którzy na forum się udzielają. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marek_k84 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Jak nie bedą mogli czytać to nie będą wiedzieli, że warto się zarejestrować. Tak myślę...Ale może być i inaczej. Dla mnie bez różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 No właśnie Makru, podobnie myślę więc chciałem poznać Waszą opinię. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Po bytnosci na wielu forach wedkarskich od jakiegos czasu musze powiedziec, ze jestem za tym aby niezarejestrowani nie mogli ani czytac ani pisac.Praktyka uczy, ze nawet wsrod zarejestrowanych jest zawsze BARDZO duza grupa takich, ktorzy nic nie wnosza od siebie, za to wciskaja sie, gdzie mozna aby sie czegos dowiedziec.Moze to i cierpkie slowa (nie kierowane do nikogo personalnie), ale dla takich nie bardzo mi sie chce pisac... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Dużo ludków tylko czyta forum w poszukiwaniu wiedzy. konieczność logowania czasami zniechęca.. Zdecydowanie czytać tak - Pisać w żadnym wypadku. Ale to oczywiście moje prv zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Jak nie bedą mogli czytać to nie będą wiedzieli, że warto się zarejestrować. Tak myślę...Marku, a co miałoby się znajdować na forum co by zaważyło na decyzji o rejestracji?? Pytania, odpowiedzi, drobne informacje to by go zainteresowało?? Raczej to co jest na stronie czyli artykuły ze zdjęciami, galerie, recenzje, fotorelacje itd. Uważam, że forum powinno byc tylko dla użytkowników zarejestrowanych ponieważ to jest po części ich prywatne sprawy (może nie aż tak, ale...). Na stronie powinna znajdować się krótka wiadomość co znajduje się na forum, jakie działy, i co może zarejestrowany uzytkownik. to by było na tyle z mojej strony. Narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Hmm... pierwotnie mialem dosyc jasne stanowisko w tej kwestii - mozliwosc wypowiedzi tylko dla zarejestrowanych, mozliwosc przegladania dla wszystkich. Ale jak teraz czytam Wasze wypowiedzi, nie jestem juz taki pewien. Wydaje mi sie iz do czasu zakonczenia prac nad strona, a przynejmniej skonstruowania zasadniczego zrębu strony, możliwośc przeglądania forum powinna pozostac - bo tylko to na razie jest dostepne na www.jerkbait.pl.Natomiast z chwila skonstruowania strony w jej zasadniczy zarysie, a artykulami, relacjami - etc. rzeczywiscie mozna ograniczyc i bierny dostep do forum. Takie rozwiazanie funkconuje np. na stronie karpiarzy - carp passion. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marek_k84 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Marku, a co miałoby się znajdować na forum co by zaważyło na decyzji o rejestracji?? Pytania, odpowiedzi, drobne informacje to by go zainteresowało?? Raczej to co jest na stronie czyli artykuły ze zdjęciami, galerie, recenzje, fotorelacje itd. Uważam, że forum powinno byc tylko dla użytkowników zarejestrowanych ponieważ to jest po części ich prywatne sprawy (może nie aż tak, ale...). Na stronie powinna znajdować się krótka wiadomość co znajduje się na forum, jakie działy, i co może zarejestrowany uzytkownik. to by było na tyle z mojej strony. Narazie 1. artykuły na stronie to najczęsciej literatura z odrobina faktu. Na forach omawia się dopiero tajniki, szczegóły itepe itede...2. sprawy prywatne - od spraw prywatnych to są maile i system powiadamiań. Można stowrzyc forum dla zarejestrowanych (jak na KGW) Mimo to, nie upieram się... Możemy założyć, że sekrety są tylko dla Naszych. Zawsze to byłaby jakaś taka mała magia funkcjonowania w TEJ grupie. Taka hm.... LOŻA JERKOWA POLSKA ... MOże to i dobra myśl...Na dostępnych podrzucać zanętę, ale sam smaczek dopiero po przejściu sciezki zdrowia. Jednak w takim wypadku, nie dopuszczałbym do loży wszystkich chętnych, a jedynie - po okresie wolnych wpisów ustalonym przez barmanów - z polecenia Członka Loży i po przegłosowaniu przez min 25% składu Loży... To oczywiście luźny pomysł, ale mi się podoba. Trąci tajemniczością, magią, elitarnością... Co WY na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Czytać - TAKPisać - NIe Myślę, że zakaz czytania forum przez niezarejestrowanych urzytkowników nic nie da. Jedyny skutek jaki odniesie to, jak sądzę, wzrost liczby urzytkowników duchów którzy nigdy nic nie napiszą. Będziemy mieli tak jak na zielonym forum kilka tysięcy urzytkowników a aktywnych kilkudziesięciu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Taka hm.... LOŻA JERKOWA POLSKA ... olewam system który mnie żywi - loża szyderców - 4 fun TV ROTFL pełen czad, jak ja to pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gadda Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Marek k84. Kogo proponujesz na Wielkiego Mistrza Loży Jerkowej?? Ja mam swoich faworytów, ale na razie się zdradzę!! Gadda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marek_k84 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 ja tez i tez nie zdradzę... Najpierw niech się stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek123 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Czytac zdecydowanie TAKPisac - Nie Z tego co bylo mowione na zielonym Forum to ma byc Forum otwarte i ma byc skarbnica wiedzy. Dlatego zdecydowane tak dla czytania. A jesli ktos wyniesie z Forum jakas wiedze i zastosuje w praktyce TO CZEMU NIE. A jezeli bedzie chcial cos napisac to przeciez nigdzie anonimy nie sa dobrze widziane. (chyba że w SB lub PG) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 6 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Witam,Jedna dana statystyczna, która (!) mnie bardzo cieszy. Dzisiaj przeanalizowałem statystyki samego forum. Czy orientujecie się ile mamy unikalnych użytkowników, czytających forum? Na dzień dzisiejszy jest już ich około 250 Uważam, że to bardzo dużo! Dziennie jest po kilkanaście tysięcy odsłon samego forum. Trzeba powoli chyba odsłaniac kolejne klocki Pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników i bywalców jeszcze niezarejestrowanych! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marek_k84 Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 a teraz przemyśl kwestię miejsca intymnego . Sonda wykazała przewagę zainteresowania nad negacja (12:2)..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 6 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Marku, myślę i w sumie już wymyśliłem ale poczekam z tym do uruchomienia strony głównej. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marek_k84 Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 no to nie drążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 czytac tak, ja zachęciłem się do zalogowania, po tym jak czytałem niektóre posty na stronie jerkbait.pl i pomoglo mi to nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Twierdzenie, że kogoś zniechęca rejestrowanie jest absurdem, (więc niech czyta ,jak chce bez rejestracji..............)Potem tylko forum dojdzie do etapu ,że wszystko będzie jawne, a o wodach w których pływaja jeszcze metrówy może na priwie ktoś sobie pobajerzy,bo na forum mięsiarze sie dowiedzą i rusza na łów. Moim zdaniem podstawowy problem brzmi: Jak nie przyczynić się do propagowania metody, która w niepowołanych rękach może doprowadzić do mięsiarstwa,przynajmniej starać się. Może to mało szlachetne ale nie cierpię miesiarzy, biorących ryby hurtem do wora, rozmiem pojedyncze sztuki, ale wystarczy spojrzeć na łamy czasopism wędkarskich i tabele rekordów-zażynane są nawet duże ikroi mleczodajne sztuki. Już na Zachodzie słychać o hordach zburaczonych Polaków trzepiących co się da- i do wora, i w słoiki, i do wędzarni.....Trochę mnie poniosło, ale to na tym forum, na nas -ciąży jakaś odpowiedzialność- no bo chyba nam tylko Szwecja pozostanie. Powiem tak jak chce się dołączyc do grona ludzi, to trzeba się chociaż minimalnie przedstawić, kultura Panowie kultura... Forum nie może się stać centrum wymiany informacji dla kłusoli w świetle prawa- mięsiarzy, mam nadzieję,że jest to do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 @Bassy, zrobiliśmy z siebie głupków!!Ta ankieta skończyla się w sierpniu 2005 Zobacz sobie daty poprzednich postów. odgrzewamy stary kotlet!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 @Bassy, zrobiliśmy z siebie głupków!!Ta ankieta skończyla się w sierpniu 2005 Zobacz sobie daty poprzednich postów. odgrzewamy stary kotlet!! Nie no spokojnie. Jeśli coś jest odgrzebane i wzbudzaj kontrowersję lub wątpliwości to chętnie do tego wrócę. Osobiście coraz częściej zastanawiam się czy jednak nie zachęcić tych 10tys unikalnych użytowników do rejestracji. W logach, którę analizuję jest tyle ile wspomniałem miesięcznie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Osobiście trafiłem tu dopiero teraz.Uważam, że strony czytające i piszące teksty powinny wiedzieć z kim prowadzą konwersacje. Czyli tylko ludzie zarejestrowani. Ludzie nie zarejestrowani mogą czytać sobie opracowania na stronie jerkbajt p.l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 A więc kotlet odgrzany skutecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Ja także nadal jestem za tym aby forum mogli odwiedzać tylko zarejestrowaniu użytkownicy.Strona główna jerkbait.pl i artykuły na niej zamieszczane są dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Czy anonimowi użytkownicy mają mieć prawo do czytania wiadomości forum?
Pozdrawiam
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
11
8
7
7
Popularne dni
19 Cze
19
15 Cze
15