Skocz do zawartości
  • 0

Anonimowi użytkownicy

admin

Pytanie

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

moim zdaniem:

Ogólne, Baitcasting i Konstrukcja wędzisk... anonimy mogą czytać

pozostałe tylko po zarejestrowaniu i ewentualnie można wprowadzić rangi i dostęp do kolejnych działów po osiągnięciu odpowiedniej rangi.

Wtedy trzeba będzie trochę popracować na treści zawarte na forum.

• 0

panowie, a gdzie tu zwiazek z watkiem? :D

Ano taki @Pitt, że poznałem kilku wędkarzy, którzy są anonimowi na naszym forum, czerpali pełnymi garściami informacje nt. miejscówek (dopóki były one dostępne, teraz Koledzy z forum chronią je), mają inne (niż propagowane na forum) podejście do C&R i moim zdaniem, pan Dębicki pisząc swój komentarz, podkreślił słuszność ich wyboru.

Żeby wszystko było jasne - nie jestem ortodoksem, część ryb zabieram i zjadam, wg. szwedzkiego modelu wędkarstwa. :D

• 0

:D Przywileje będą zaś mieć osoby zarejestrowane.

Wymień choćby trzy :unsure: ,ciekawe czy będą odczuwalne dla tych zarejestrowanych :unsure:

1. Każdemu po mercedesie klasy A

2. Wyprawa na Karaiby

3. Łódź Rangera V600

Nie jestem pewien czy sprostałem oczekiwaniom więc z góry proszę o wybaczenie :D

Pozdrawiam

Remek

• 0

:D Przywileje będą zaś mieć osoby zarejestrowane.

Wymień choćby trzy :unsure: ,ciekawe czy będą odczuwalne dla tych zarejestrowanych :unsure:

1. Każdemu po mercedesie klasy A

2. Wyprawa na Karaiby

3. Łódź Rangera V600

Nie jestem pewien czy sprostałem oczekiwaniom więc z góry proszę o wybaczenie :D

Pozdrawiam

Remek

Remku, ujdzie :lol:

Pozdrawiam

Kuba

• 0

Nie mierz innych swoją miarą,nikt poważny nie oczekuje rzeczy materialnych.

No to ładnie mnie oceniasz :unsure: Mam nadzieję, że kiedyś będziemy mieli okazję się poznać i myślę, że zmienisz zdanie :D bo wyobraźnia i plotki potrafią czynić figle.

Tymczasem moja decyzja jest niezmienna.

Pozdrawiam

Remek

• 0

No to teraz dla równowagi muszę dodać , że Remek to raczej stuprocentowy idealista z lekką , ale trwałą skłonnością do niejakiego masochizmu . I angielskim poczuciem humoru . Werbalnie sprawdzałem , to i wiem ..

Występowanie pod nickiem jest akceptowalne , choć nieco groteskowe . Zupełnie do dupy jest zatajanie własnego nazwiska w formularzu . Taki sieciowy Zorro , albo Don Pedro no name ..

Czytać jednak nikomu bym nie bronił , może to którego oświeci albo ośmieli , czy zachęci do wyjścia z cienia ..