admin Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Czy anonimowi użytkownicy mają mieć prawo do czytania wiadomości forum? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Przywileje będą zaś mieć osoby zarejestrowane. Wymień choćby trzy ,ciekawe czy będą odczuwalne dla tych zarejestrowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Luka81 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 moim zdaniem:Ogólne, Baitcasting i Konstrukcja wędzisk... anonimy mogą czytaćpozostałe tylko po zarejestrowaniu i ewentualnie można wprowadzić rangi i dostęp do kolejnych działów po osiągnięciu odpowiedniej rangi.Wtedy trzeba będzie trochę popracować na treści zawarte na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 panowie, a gdzie tu zwiazek z watkiem? Ano taki @Pitt, że poznałem kilku wędkarzy, którzy są anonimowi na naszym forum, czerpali pełnymi garściami informacje nt. miejscówek (dopóki były one dostępne, teraz Koledzy z forum chronią je), mają inne (niż propagowane na forum) podejście do C&R i moim zdaniem, pan Dębicki pisząc swój komentarz, podkreślił słuszność ich wyboru. Żeby wszystko było jasne - nie jestem ortodoksem, część ryb zabieram i zjadam, wg. szwedzkiego modelu wędkarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Dobrze, że nie norweski do 17 kg filetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Przywileje będą zaś mieć osoby zarejestrowane. Wymień choćby trzy ,ciekawe czy będą odczuwalne dla tych zarejestrowanych 1. Każdemu po mercedesie klasy A2. Wyprawa na Karaiby3. Łódź Rangera V600 Nie jestem pewien czy sprostałem oczekiwaniom więc z góry proszę o wybaczenie PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kubson Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Przywileje będą zaś mieć osoby zarejestrowane. Wymień choćby trzy ,ciekawe czy będą odczuwalne dla tych zarejestrowanych 1. Każdemu po mercedesie klasy A2. Wyprawa na Karaiby3. Łódź Rangera V600 Nie jestem pewien czy sprostałem oczekiwaniom więc z góry proszę o wybaczenie PozdrawiamRemek Remku, ujdzie PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Nie mierz innych swoją miarą,nikt poważny nie oczekuje rzeczy materialnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekP Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 No ja na ta łódź to bym się skusił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Nie mierz innych swoją miarą,nikt poważny nie oczekuje rzeczy materialnych. No to ładnie mnie oceniasz Mam nadzieję, że kiedyś będziemy mieli okazję się poznać i myślę, że zmienisz zdanie bo wyobraźnia i plotki potrafią czynić figle. Tymczasem moja decyzja jest niezmienna. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jans Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Tymczasem moja decyzja jest niezmienna. Z pokorą i uniżeniem przyjmuje do wiadomości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 No to teraz dla równowagi muszę dodać , że Remek to raczej stuprocentowy idealista z lekką , ale trwałą skłonnością do niejakiego masochizmu . I angielskim poczuciem humoru . Werbalnie sprawdzałem , to i wiem .. Występowanie pod nickiem jest akceptowalne , choć nieco groteskowe . Zupełnie do dupy jest zatajanie własnego nazwiska w formularzu . Taki sieciowy Zorro , albo Don Pedro no name .. Czytać jednak nikomu bym nie bronił , może to którego oświeci albo ośmieli , czy zachęci do wyjścia z cienia .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Czy anonimowi użytkownicy mają mieć prawo do czytania wiadomości forum?
Pozdrawiam
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
11
8
7
7
Popularne dni
19 Cze
19
15 Cze
15