shad Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 @remek dzieki ze sie osobiscie zangazowales Jeszcze do wiosny troche czasu zostalo wiec poczekam Pozdr Shad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Czekajac na rajd po sklepach wedkarskich w wykonaniu remka, , trafilem byc moze na jeszcze jeden kijek ktory wyglada dosc ciekawie (przynajmniej z opisu ). Chodzi o wedziska Quantum, a konkretnie o Crypton Bass Tour Edition. Z tego co sie doczytalem i moglem wywnioskowac, opisy na blaku nijak sie maja do zastosowan rzeczywistych i tak np:- 1,9 i 2,1 m 1/8-1/2 oz opisany jest jako 30-70 g.Crypton Bass Tour Edition 1,90 - 1,95 i 2,1 m 1/4-2 oz opisany jest jako 50-90g.Crypton Bass Tour Edition 1,95 Czy ktos uzywal, albo przynajmniej machal tymi kijkami? Wiem, ze Pitt w artykule Sprzęt i osprzęt - suplement http://jerkbait.pl/?p=31 troche o nich wspomnial. Druga sprawa to czy beda lub sa dostepne w Polsce czy raczej trzeba szukac na zachod od odry (Niemcy, Holandia)? Pozdrawiam Shad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 @shad, w suplemncie opisalem wedki, ktore mialem okazje wyprobowac i ktorymi choc jeden dzien lowilem te quantumy sa mocne, porownywalne (moca) z premierem do 1 OZ albo roze jerk&buck, nie wiem, co masz na mysli pytajac o dolna granice, ale do slidera 7 to one sie nie nadaja, to kije raczej do 10-tek, powiedzmy tak od 30 gram do 60 gram (woblery i jerki) to co marc wypisuje na swojej stronie, to czesciowo brewerie ... powiem tak, on lowi wszystkimi wabikami ta wedka, cobb baby pike tezniewatpliwie zrobil bardzo duzo dla jerkerow w niemczech i sprzedaje jedne z najlepszych gliderow (buffalo) na tej ziemi, ale niestety czasami nie ma racji ... ale zdarza sie wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 @shad wykonalismy dzisiaj z Remkiem mala rundke po sklepach warszawskich, o czym pewnie Remek napisze niedlugo szerzej. Ogolnie rzecz ujmujac, z interesucjacej Cie polki cenowej, powiedzmy 150-250 zł, wybor jest dosyc duzy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Remek miał problemy techniczne więc nie doświadczył tego co Friko i Gumo ... więc pochwalimy się razem - tylko musimy zebrać myśli. Widzieliśmy kilka na prawdę fajnych nowości ... PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 No to nie pozostalo mi nic innego jak czekac na relacje z rajdu Pozdrawiam Shad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 6 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Chcialem wszystkim serdecznie podziekowac za pomoc w doborze wedziska, a w szczegolnosci @remkowi za osobiste zangazowanie (remek wie o co biega ).To teraz nie pozostalo mi nic wiecej jak czekac do wiosny i ostro cwiczyc technike...i ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 @Shad - to to co w Jerku stało? Bo byłem ostatnio w sklepie i wiedziałem że została już tylko jedna Zreszta tą jedną trochę sobie porzucałem na skwerku fatsiakiem 10S, naprawę pięknie z tego kija lata. Nie jestem do końca pewien jaki blank został użyty do budowy tego kija ale to nieważne, grunt że kijek jest naprawde dobry. Bedziesz miał pocieche, tylko zastanów się czy nie warto jednak jakiegos malego C3 sobie kupic, aż sie prosi o takie combo... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Shad, nie ma problemu. Mogłem pomóc to pomogłem. Kupiłeś świetną wędkę i będziesz z niej bardzo zadowolony. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 @Friko dokladnie to co stalo w jerku Hmm moze @Ireneusz Matuszewski rozwieje nasze watpliwosci co do blanku...wkoncu to jego robota (zbrojenie) Narazie bede rzucal z Curado, a czas pokaze w ktora strone pojde @Remek dokladnie tak jak piszesz... juz wiem ze bede z niej zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 @Shadwedka zostala wykonana jakis czas temu, trudno odwolywac sie do pamieci w tym wzgledzie. To jest RX6, i albo MB784 jakiegos starszego typu (mocniejszy) albo MB785.Grunt ze kij jest naprawde fajny, szczerze mowiac zastanawiam sie czy samemu nie połozyć łapy na tym jednym co jeszcze został w jerku Zreszta wyjdz sobie gdzies na otwarty teren i porzucaj to sam zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 @Friko ja nieprzywiazuje az takiej wagi do liczby modulow i innych PSI . Kijek ma mi lezec w lapce i spelniac swoje zadanie, a ten lezy wysmienicie i nie zdziwie sie jak sam go nabedziesz .Testy live niebawem <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi