Skin Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Witam! Właśnie dziś dostałem zamówionego Revo S(reszta przyjdzie paczką ale nie dłużej niż 2 tygodnie ). I byłem lekko zdziwiony gdy zamiast Revo S zobaczyłem SC.I tu moje pytanie, czy ktoś bawił się tym multkiem? czy to wierne odwzorowanie Revo S, czy może bardziej w strone lżejszego castingu? Czy poradzi sobie z jerkami do 50gr?Szukałem na forum jakiś informacji, ale o SC nic nie znalazłem i jeśli ktoś posiada ten model to informacje mile widziane PozdrawiamSkin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 a to nie jest przypadkiem ten robiony na zamówienie Cabelasa?? Głownie inny design.. Z jerkami do 50g poradzi sobie każdy markowy multiplikator o pojemniości 100m-0,30 albo więcej... pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 wyglada na to ze ma hamulec magnetyczny - revo s posiada chyba odsrodkowy?jak tak to nawet lepiej hamulec magnetyczny w revo jest swietny. cichy i pozwalajacy wykonywac dlugie rzuty bez brod.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 To to samo co Revo SX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Wygląda ok, jeśli to samo co SX to masz naprawdę farta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy498 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 szkoda ze ta wersja jest tylko na prawą łapke ma fajniusi kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BITR Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 SC to naprawde jest Revo dla Cabelasa wlasnie jak i powiedzial jerzy. http://www.cabelas.com/prod-1/0042976121669a.shtml Hyba nie mozhe to byc pelny analog SX bo kosztuje znacnie mniej. Raczej Revo S z szpulka magnetycznym hamulcem linear (szpulka od SX) i przelozeniem 7.1:1! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalB Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Chyba SX-HS, bo ma wieksze przełożenie 7,1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi