thoffi Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 to kolega nad jakimiś nowymi gumami pracuje? czym malujesz jeśli to gumy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 A co to jest i tak intrygująco wygląda? Chodzi mi o drugie zdjęcie.Wyglądem przypomina embrion krokodylka to imitacja minoga z pływającego plastisolu pod czeburaszke jeszcze muszę 3 razy tyle zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 to kolega nad jakimiś nowymi gumami pracuje? czym malujesz jeśli to gumy ?proszkami opalizującymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Bardzo ciekawy pomysł a tych akurat Ci nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 to akurat nie mój Mariusz (wob-art) zlecił wykonanie to mu robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Krewetka- przynęta stworzona z zamysłem na jesienne okonie jak wykazały puźniejsze testy wszelki białoryb polubił ten model na rzece oraz na wodzie stojącej . Pod czeburaszkę odlewam pływające 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Model jerka pod formę 11 cm ... uwaga !!! Z plasteliny Edytowane 1 Lutego 2016 przez ferrox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Mam nadzieję, że weźmiesz udział w konkursie, zabawa przednia. Wiem, że na pewno jakiś ciekawy projekt wymyślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Jaki konkurs ? Nie jestem w temacie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Mój pierwszy nożyk hand made 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Tutaj masz więcej na temat konkursu o którym pisze Irek:http://jerkbait.pl/topic/69041-konkurs-dla-tw%C3%B3rc%C3%B3w-przyn%C4%99t-wiosna-2016/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Na konkurs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Omalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Taki ciapaty jeszcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Te mikrusy dostaną ster czy to coś ala cykadka? wyglądają bardzo ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 One są już gotowe ten cycek na brzuchu nadaje im prace , chodzą takim agresywnym x-em a w opadzie lusterkują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Maj się zbliża nieubłaganie naj wyższa pora się zbroić . Na ten sezon szykuje kopyto imitujące krąpika i na giełdę wstawiłem krewetki pływające w trzech kolorach ... tylko cenę muszę poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Z tym jerkiem to możesz mieć kłopoty bo pyszczek bedzie zakłócał pracę, ale jest sposób. Daj znać jaby źle pracował to podpowiem Ci co zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Odpuszczam te większe konstrukcje mam teraz jeszcze projekt jerka około 4-4,5 cm coś takiego ,formę mam dzisiaj robić wydaje mi się że jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Edytowane 29 Marca 2016 przez ferrox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Mi ta kratka się nie podoba. Nie "przemawia" do mnie. Jest dość odległa od moich wyobrażeń o przynęcie.Za to pyszczek - miodzio! Jako idea, bo samo oczko i inne drobiazgi troszkę bym jednak zmodyfikował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 oczko zobaczysz na odlanym korpusie , bo to dopiero model pod formę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 O tym mówię Poprawiłbym oko, i kilka innych drobiazgów. Domyśliłem się, że jest to pod formę. Myślę po prostu, że stać Cię na większą precyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Zrobię formę wstępną odleje i zobacze co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Teraz tylko czekać na materiały pozostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi