Gość mikolaj Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Koledzy, podejrzałem, że na święta dostanę między innymi Rapalkę Shallow Magnum. Jak pracuje, gdzie i na co się sprawdza ?Do sezonu nowego kawał czasu, więc wesprę się na doświadczeniach innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Koledzy, podejrzałem, że na święta dostanę między innymi Rapalkę Shallow Magnum. Jak pracuje, gdzie i na co się sprawdza ?Do sezonu nowego kawał czasu, więc wesprę się na doświadczeniach innych. Przynęta ta nadaje sie głównie na płytkie łowiska np. szkiery we Szwecji- skuteczna również w trollingu.Uważana za kilera na duże szczupaki mi osobiście jeszczesię nie sprawdziła, wiara jednak jeszcze pozostała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek_n Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskie Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Na majowe szczupaki jak najbardziej. Także na płytkie łowiska na Alandach czy w Szwecji. Kiedyś na stary model Magnum RH (red head) łowiłem piękne bolenie na Węgrzech, na odnogach Cisy. Próbowałem kusić szczupaki, a zamiast szczupłych tego dużego woblera atakowały przepięknie ubarwione, lekko złociste bolenie. Sprawdzał się "z rzutu" i w trollingu też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi