pitt Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 kazdy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 @pitt a nie lepiej każdy z naciskiem na dosyć płytką szpulę, oczywiście o ile kolega chce rzucać w miarę sprawnie też w dolnym zakresie c.w.... Przy okazji ten kij to nie Fenwick Aetos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 wedka x.fast, czyli do czego sie nadaje a do czego nie? wedlug mnie kazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Witam kolegów!Podepnę się pod temat i poproszę o radę. Jaki multik niskoprofilowy wybrać w cenie do 2tys pln do wędki xfast, 2m dł., cw od 7 do 18g, plecionka będzie od 10 do 12lbs?Sakura w cascie ma też x-fasta sam ją zamówiłem na sandała Pewnie kilka innych by się znalazło, sam będę tłukł chronarch'em 51e podobny config.Jakbym miał 2 koła na wydanie to wziąłbym revo mgextreme, ltx ... Idzie poszaleć w tych pieniądzach i nie łatwo kupić już badziew, trzeba by się postarać Edytowane 3 Stycznia 2014 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 wedka x.fast, czyli do czego sie nadaje a do czego nie? wedlug mnie kazdy Na pewno nie nadaje sie do szczuplego, najwyzej FAST. Szczupaczek nie zawsze na XF sie zatnie, to nie sandal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Łee ja tam lubie kupować , zrazić się i znowu kupować nie wiem co się stało ale dopiero po przejsci na casta polubilem takie "doświadczenia" Rafal, mam ta sama chorobe. W koncu pod koniec 2012 sie okazalo, ze w szafce mam tyle sprzetu ktorego nie wyprobowalem, nie wykorzystalem - ze lekko przystopowalem. Ale dalej to lubie i pewnie polece niedlugo do kolejki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Rafal, mam ta sama chorobe. W koncu pod koniec 2012 sie okazalo, ze w szafce mam tyle sprzetu ktorego nie wyprobowalem, nie wykorzystalem - ze lekko przystopowalem. Ale dalej to lubie i pewnie polece niedlugo do kolejki:-) Co teraz bedziesz zamawiał i testował;> ? Pytam żeby się nie dublować to przerobimy cały ten "szajs" hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Co teraz bedziesz zamawiał i testował;> ? Pytam żeby się nie dublować to przerobimy cały ten "szajs" hehe Taluli nie biore, bo testow podejrzewam ze bedzie w chu. Patrz rownolegly temat:-) A tak naprawde szukam wyzwania. Mysle, ze pojde w strone kasycznego multika typ calcutta - tu uklon w Twoja strone:-) jako szczesliwego posiadacza. Low profile juz przerobiony, wiec sprobujemy czegos innego. Moze LUNA???? Nie wiem, mamy nowy 2014 i jeszcze nie wiem. Pomozesz!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Taluli nie biore, bo testow podejrzewam ze bedzie w chu. Patrz rownolegly temat:-) A tak naprawde szukam wyzwania. Mysle, ze pojde w strone kasycznego multika typ calcutta - tu uklon w Twoja strone:-) jako szczesliwego posiadacza. Low profile juz przerobiony, wiec sprobujemy czegos innego. Moze LUNA???? Nie wiem, mamy nowy 2014 i jeszcze nie wiem. Pomozesz!?! Pomoge !! http://www.tackletour.com/reviewdaiwahlsssringa103l.html - taką kup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 O dziekuje, wlasnie takiej motywacji bylo mi trzeba. Rozpoznam temat:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 O dziekuje, wlasnie takiej motywacji bylo mi trzeba. Rozpoznam temat:-) Jak rozpoznasz , kupisz i Ci się znudzi to daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Ha! Masz zaklepane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Na pewno nie nadaje sie do szczuplego, najwyzej FAST. Szczupaczek nie zawsze na XF sie zatnie, to nie sandal. u mnie szczupaki nie sa takie wybiorcze i na cale szczescie nie sa zorientowane, jaka akcja wedki sie posluguje ... cienko mogloby sie zrobic z zacietymi braniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Bo to wlasnie chodzi o te zaciete... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Ta akcja bardziej jest dla wędkarza niż dla ryby tak moim subiektywnym zdaniem, sam lubię szybkie i chcąc łowić szczupaka z opadu tzw. sandaczówką nie ma nic w tym zdrożnego, po prostu trzeba inaczej do tego podejść, nie próbować wydłużać ryby przy zacięciu dla lepszego wyniku i tak samo z holem chociaż może łatwiej by było głębszą akcją tylko opad determinuje częściowo szybszą akcję, to taki drobny przykładzik...są gusta i guściki, a jak mawiał klasyk o gustach się nie dyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Trzeba sprobowac jednym i drugim i dopasowac do swoich subiektywnych wymagan ot wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi