Skocz do zawartości

KWISA II spotkanie 3 stopnia - powtórka z rozrywki

spigot

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie Poznań już w domu cały szczęśliwy i zadowolony. Zlocik jak zwykle przygotowano perfekcyjnie i ryby nawet tym razem lepiej współpracował. Mówię o sobie :lol:. Zyciuwa wyśrubowana na całe 35cm wczoraj, dzisiał dwa wyjscia +30, jeden wyciągnięty +20 i ten jeden o którym nie mogę zapomnieć do teraz +40 spięty po wcześnijszej walce i wyłożeniu na wodę nagle się spioł :huh: :( . Dziękuję wszystkim za super atmosferę oczekując na kolejne spotkanie.

PS. Mam problem z fotkami wrzucę puźniej lub podeślę może spigotowi i wstawi. Smaczek super się dzisij z tobą łowiło te miejcówki zajebi.....

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Dojechałem , dzięki wszystkim, świetnie było się z Wami spotkać i wymienić doświadczenia na żywo.

Spigot, dzięki za przygotowanie i przewodnictwo, chociaż nie obyło się bez reklamacji :mellow: :o :o

Tofik, na następny zlot przywiozę dla Ciebie koło ratunkowe :D

Świetny zlot, bo byli na nim świetni ludzie. Jeszcze raz wielkie dzięki i do szybkiego zobaczenia.

Cześć,

Oj miło oglądać Was nad wodą. Wielkie gratulacje wszystkim szczęśliwym łowcom. Widać panowała super atmosfera, zresztą jak zawsze. Spigot, podziękowania za pociągnięcie tematu. Niestety tym razem nie mogłem przyjechać - trzy dni to dla mnie za dużo obecnie. Szykuję się jednak na kolejne spotkania z forumowiczami -> niebawem zlot w Irlandii.

Pozdrowienia

Remek

nie ukrywam że brakowało nam gościa ze wzrostem 2m. i dużym okiem w aparacie :lol: :lol: :lol:

Następnym razem. Niestety pozwoliłem sobie jedynie wyskoczyć w sobotę nad rzeczkę pstrągową a piątek i niedziela praca. Niekiedy tak trzeba. Ważne, że mamy zdjęcia, mogę choć poczytać jak u Was było. Super sprawa!