mirat Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Panowie Poznań już w domu cały szczęśliwy i zadowolony. Zlocik jak zwykle przygotowano perfekcyjnie i ryby nawet tym razem lepiej współpracował. Mówię o sobie . Zyciuwa wyśrubowana na całe 35cm wczoraj, dzisiał dwa wyjscia +30, jeden wyciągnięty +20 i ten jeden o którym nie mogę zapomnieć do teraz +40 spięty po wcześnijszej walce i wyłożeniu na wodę nagle się spioł . Dziękuję wszystkim za super atmosferę oczekując na kolejne spotkanie. PS. Mam problem z fotkami wrzucę puźniej lub podeślę może spigotowi i wstawi. Smaczek super się dzisij z tobą łowiło te miejcówki zajebi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Rzeka pokazała swoje urokliwe miejsca wraz z niespodziankami dużo zwalisk , zakrętów , głębokich rynien. Im więcej schodzonych kilometrów tym więcej niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 na prośbę @mirat wstawiłem zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 O jak by te zdjęcia były mi znajome Rafał dzięki za szybką pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 nie ma sprawy @miracik dziennie nasza grupa pokonywała około 7 Km wędrując rzeką każdy znalazł gdzieś dla siebie miejsce w różnych pozycjach.pomiędzy drzewami , pod gałęziami oj było co obławiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Poznań również pokazał klasę w połowach @miracik pobił swój rekord w pstrągu potokowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 natomiast kolega Łukasz @tofik za rozbawianie ekipy dobrym humorek został również wynagrodzony złowił jak sie nie mylę jako jedyny ładnego szczupaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 nawet i mi udało się złowić na nowym kijku St. Croix w trzecim rzucie kropaska. Będzie łowny bo to od Daniela z pracowni XRods Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 wszystkim wielkie wielkie dzięki......... więcej napisze jutro dziś już padam na pysk ale tapetkę już sobie zdążyłem podmienić na kompie na nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Wszystkim z całego serca gratuluję a w szczególności @szpiegowi za jego piękną życiówkę Super fotki i atmosfera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Dojechałem , dzięki wszystkim, świetnie było się z Wami spotkać i wymienić doświadczenia na żywo.Spigot, dzięki za przygotowanie i przewodnictwo, chociaż nie obyło się bez reklamacji Tofik, na następny zlot przywiozę dla Ciebie koło ratunkowe Świetny zlot, bo byli na nim świetni ludzie. Jeszcze raz wielkie dzięki i do szybkiego zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Adrian jeszcze nie jedna broda przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zauważyłem paczkę czipsów z Lidla, są naprawdę dobre Sorki za OFF topic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Ładnie Panowie tylko pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Ja również dziekuję, wszystkim uczestnikom, za świetną atmosferą spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Cześć,Oj miło oglądać Was nad wodą. Wielkie gratulacje wszystkim szczęśliwym łowcom. Widać panowała super atmosfera, zresztą jak zawsze. Spigot, podziękowania za pociągnięcie tematu. Niestety tym razem nie mogłem przyjechać - trzy dni to dla mnie za dużo obecnie. Szykuję się jednak na kolejne spotkania z forumowiczami -> niebawem zlot w Irlandii. PozdrowieniaRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 nie ukrywam że brakowało nam gościa ze wzrostem 2m. i dużym okiem w aparacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Kolega Leszek ( @HILO ) również pokazał że castingiem można wydłubać ładną rybę w kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 nie ukrywam że brakowało nam gościa ze wzrostem 2m. i dużym okiem w aparacie Następnym razem. Niestety pozwoliłem sobie jedynie wyskoczyć w sobotę nad rzeczkę pstrągową a piątek i niedziela praca. Niekiedy tak trzeba. Ważne, że mamy zdjęcia, mogę choć poczytać jak u Was było. Super sprawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Sławek może być dumny 90% kropasów padło na jego piąteczki,były tak skuteczne że nawet super muchy pobiły 8)Słwku rób rób rób bo chłopakom coraz bardziej ich brakuje a Kwisa jak choinka jest nimi przyozdobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Tornado, przede wszystkim sławkowe to najlepsze wobki castingowe na pstrąga. Fantastycznie latają nawet z średniodobranego sprzętu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Kilka fotek z miejsca narad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi