prze-m Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 http://allegro.pl/shimano-twin-power-xtr-3000-japan-i3809227879.html No to poleciał z grubej rury już na pierwszy rzut oka widać że kręcioł w stanie agonalnym, może znajdzie się jakiś jeleń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledar Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 za tą kasę to szrot na części 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DanTe2491MA Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Góra 20 zł bym dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 oj niekoniecznie.. Wizualnie, faktycznie nieciekawie, mechanicznie młynek możne być ok, ale nie musi. Przy zakupie xtr zawsze zwracam uwagę na napisy na boczkach - twin power xtr - to się wyciera w skutek intensywnego użytkowania. Ale cena za wysoka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 (edytowane) oj niekoniecznie.. Wizualnie, faktycznie nieciekawie, mechanicznie młynek możne być ok, ale nie musi. Przy zakupie xtr zawsze zwracam uwagę na napisy na boczkach - twin power xtr - to się wyciera w skutek intensywnego użytkowania. Ale cena za wysoka..Miałem na warsztacie 2sztuki xtr wyglądały lepiej od tego, mechanicznie jeszcze były sprawne ale co one ryb wyciągnęły, a co przeżyły to szkoda mówić.Ten wygląda mi wizualnie na okrutnie zmęczonego, w środku pewnie nie lepiej ale to są maszynki nie do z....a .Z ceną to sprzedający głowę z nie powiem czym zamienił :D . Chyba chce mieć 1 negatyw :lol: . Edytowane 22 Grudnia 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Szrot czy nie szrot nie dowiemy się. Estetów może razić , ale może byc mechanicznie OK. Trza by było pokręcić.Cena faktycznie za wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 http://allegro.pl/shimano-twin-power-4000-xtr-japan-i3816216063.html drugi młynek, kurcze czemu tak drogo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Maniek,za "magię twin powera" trzeba płacić !!! [ wiesz przecież,że wszystkie stelki są do dupy ].Po świętach może wdepnę do Oświęcimia polukać te TP.Zobaczymy,czy są warte choć połowę tej kasy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 hehe dobrze piszesz "magię" bo może się okazać że przy zakupie czar pryśnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 i wtedy trzeba będzie szukać magika żeby przy nim czarował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 a magik rzuci magiczne zaklęcie o rzesz kura jaki złom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 ... i doda mam nadzieje że nie przepłaciłeś ale Panowie to tylko spekulacje nie takie okazje już były nawet tu u nas jak pamiętacie cena rzecz umowna, dla sprzedającego jest tyle wart, a czy znajdzie się kupiec myślący podobnie?? no coż zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Kiedyś, kiedy myślałem, że do smarowania kołowrotków służy towot, a do ich czyszczenia używałem WD 40 czy innego, podobnego specyfiku. Ten specyfik sprawiał, że z pięknego, perłowego stradicka zeszły wszystkie napisy. Jak się dowiedziałem, że towot to nienajlepszy pomysł kołowrotek pojechał do serwisu shimano w Polsce i dostał nowe bebechy, a co za tym idzie drugie życie. Gdybym teoretycznie wystawił go na sprzedaż to pisałbym, że wygląd zewnętrzny to to co widać na zdjęciach, ale mechanicznie igła - co byłoby zgodne z prawdą. Jednak żyjemy w Polsce i pewnie jakbym sam zobaczył takie ogłoszenie to podejrzewałbym, że gość na łeb upadł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 następny kwiatek http://allegro.pl/jedyny-na-allegro-taki-kolowrotek-spinningowy-i3884724046.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 następny kwiatek http://allegro.pl/jedyny-na-allegro-taki-kolowrotek-spinningowy-i3884724046.htmlZa same zdjęcia tego młynka dałbym 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Wiosna tej zimy to i kwiatki się pojawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Chyba nie umiał już bardziej zmniejszyć zdjęcia żeby nie można było obejrzeć dokładnie tego cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 i okazje http://allegro.pl/ogromny-zestaw-wedkarski-jak-nowy-tanio-i3883515603.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 oślepłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 i okazje http://allegro.pl/ogromny-zestaw-wedkarski-jak-nowy-tanio-i3883515603.htmlNie mogę wyjść z podziwu, o taką fantazję to nawet siebie bym nie podejrzewał po dowolnych ilościach alko Takim zestawem można zarzucić 2 gruntówki, koło nich spławik i przerzucać pomiędzy nimi wahadłówką, bo może zajdzie za drobnicą jakiś zębojad, sorki nie mogłem się powstrzymać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Facet kobicie się naraził i mu garage sale robi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 (edytowane) Mnie to nie dziwi bo jak sie chłopaki oczytały tu na portalu o "sile nabywczej XTRa" to teraz kazdy tak chce Edytowane 14 Stycznia 2014 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 ale i tak najpiekniejszy z tego zestawu to jest ten czewrwony kolowrotek a'la bordowy Royal od ruskich okazja!! nie pchać sie panowie każdemu starczy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 (edytowane) czerwony MICZEL jak dla mnie powinien iść za 500PLNów jak ta 35 letnia DAIWA SKA1055 która podobno jeszcze pokręci 35 lat Edytowane 14 Stycznia 2014 przez El_Mariaczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ostatnio wygrzebałem bardzo stary kręciołek gruntowy, taki okrąglak http://images35.fotosik.pl/1808/f5959d13fb32bb6cmed.jpg może wystawie za 700? jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi