Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

oj niekoniecznie.. Wizualnie, faktycznie nieciekawie, mechanicznie młynek możne być ok, ale nie musi. Przy zakupie xtr zawsze zwracam uwagę na napisy na boczkach - twin power xtr - to się wyciera w skutek intensywnego użytkowania. 

Ale cena za wysoka..

Miałem na warsztacie 2sztuki xtr wyglądały lepiej od tego, mechanicznie jeszcze były sprawne ale co one ryb wyciągnęły, a co przeżyły to szkoda mówić.Ten wygląda mi wizualnie na okrutnie zmęczonego, w środku pewnie nie lepiej ale to są maszynki nie do z....a :) .

Z ceną to sprzedający głowę z nie powiem czym zamienił :D  :D :D  :D . 

Chyba chce mieć 1 negatyw :lol:  :lol: :lol:  :lol: . 

Edytowane przez Jozi

... i doda mam nadzieje że nie przepłaciłeś :D ale Panowie to tylko spekulacje :) nie takie okazje już były nawet tu u nas jak pamiętacie :) cena rzecz umowna, dla sprzedającego jest tyle wart, a czy znajdzie się kupiec myślący podobnie?? no coż zobaczymy :)

Kiedyś, kiedy myślałem, że do smarowania kołowrotków służy towot, a do ich czyszczenia używałem WD 40 czy innego, podobnego specyfiku. Ten specyfik sprawiał, że z pięknego, perłowego stradicka zeszły wszystkie napisy. Jak się dowiedziałem, że towot to nienajlepszy pomysł kołowrotek pojechał do serwisu shimano w Polsce i dostał nowe bebechy, a co za tym idzie drugie życie. Gdybym teoretycznie wystawił go na sprzedaż to pisałbym, że wygląd zewnętrzny to to co widać na zdjęciach, ale mechanicznie igła :) - co byłoby zgodne z prawdą. Jednak żyjemy w Polsce i pewnie jakbym sam zobaczył takie ogłoszenie to podejrzewałbym, że gość na łeb upadł :).

• 3 tygodnie później...

Nie mogę wyjść z podziwu, o taką fantazję to nawet siebie bym nie podejrzewał po dowolnych ilościach alko :D

Takim zestawem można zarzucić 2 gruntówki, koło nich spławik i przerzucać pomiędzy nimi wahadłówką, bo może zajdzie za drobnicą jakiś zębojad, sorki nie mogłem się powstrzymać :D

• Like 1