Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

Podziekuj kolegom za uświadomienie ;)

Wysyłane z mojego GT-S6802 za pomocą Tapatalk 2

;) takie porównanie, dobrze wiedziałem ile kasuja inni , wcale też nie uważam że 5 dyszek to drogo za sumienne ogarnięcie młynka bo czasem trzeba się nasiedzieć przy niektórych nie godzinę a kilka :) ja tego nie robiłem dla zarobku stąd taka cena ;)

Kurcze - widziałem kiedyś jakiegoś bazarowca który pod samą szpulą na trzpieniu posuwu miał założone 3 łożyska jedno na drugim, to pewnie zapłata za usługę smarowania wyniosłaby więcej niż wartość nowego  :D

no przy tych droższych maszynach, mocnych i ponadczasowych to i tak się sporo dokłada bo jak nam młynek śmiga 15lat , to a to łożysko a to serwisik a to szpuleczka, korbeczka itd itp. Niektórzy co sezon oddaja młynki do serwisu, współczuję portfelom.

Kurcze - widziałem kiedyś jakiegoś bazarowca który pod samą szpulą na trzpieniu posuwu miał założone 3 łożyska jedno na drugim, to pewnie zapłata za usługę smarowania wyniosłaby więcej niż wartość nowego  :D

Ale zdjęcia bebechów do albumu gratis i książka serwisowa :D masz portfolio kołowrotka, przy kreceniu w fotelu można zdjęcia pooglądać.

Edytowane przez anpart

No co was tak dziwi na forum jest zarejestrowany użytkownik z Legnicy znany zawodnik, popytajcie Jego to na pewno wam co nie co napisze.Podpowiem tylko Janusz Paprzycki wujek Google powie resztę.

Pan Janusz to nie worek medali z mistrzostw świata nagolił ale to wór jak od ziemniaków.

Edytowane przez welpa1809

No co was tak dziwi na forum jest zarejestrowany użytkownik z Legnicy znany zawodnik, popytajcie Jego to na pewno wam co nie co napisze.Podpowiem tylko Janusz Paprzycki wujek Google powie resztę.

Pan Janusz to nie worek medali z mistrzostw świata nagolił ale to wór jak od ziemniaków.

Hmmm..., o TEGO J.P Ci chodziło? :

http://poszukiwani.policja.pl/pos/form/r12519,PAPRZYCKI-JANUSZ.html