5384 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Przy Stelli Millenium wychodzi jakoś tak: 15*12,50=187,50+16 wysyłka=203,50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Przy Stelli Millenium wychodzi jakoś tak: 15*12,50=187,50+16 wysyłka=203,50zł Dlatego swoje młynki nadal będę oddawał do naszego kolegi z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Nieźle, ja bralem 20-30 zł a tu 2 stówy za maszynke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Nieźle, ja bralem 20-30 zł a tu 2 stówy za maszynke Podziekuj kolegom za uświadomienie Wysyłane z mojego GT-S6802 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Nieźle, ja bralem 20-30 zł a tu 2 stówy za maszynke To ja dam 35 zł i dawaj adres to wysyłki moich młynków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Kurcze - widziałem kiedyś jakiegoś bazarowca który pod samą szpulą na trzpieniu posuwu miał założone 3 łożyska jedno na drugim, to pewnie zapłata za usługę smarowania wyniosłaby więcej niż wartość nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Podziekuj kolegom za uświadomienie Wysyłane z mojego GT-S6802 za pomocą Tapatalk 2 takie porównanie, dobrze wiedziałem ile kasuja inni , wcale też nie uważam że 5 dyszek to drogo za sumienne ogarnięcie młynka bo czasem trzeba się nasiedzieć przy niektórych nie godzinę a kilka ja tego nie robiłem dla zarobku stąd taka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Kurcze - widziałem kiedyś jakiegoś bazarowca który pod samą szpulą na trzpieniu posuwu miał założone 3 łożyska jedno na drugim, to pewnie zapłata za usługę smarowania wyniosłaby więcej niż wartość nowego no przy tych droższych maszynach, mocnych i ponadczasowych to i tak się sporo dokłada bo jak nam młynek śmiga 15lat , to a to łożysko a to serwisik a to szpuleczka, korbeczka itd itp. Niektórzy co sezon oddaja młynki do serwisu, współczuję portfelom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4957282260hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) Kurcze - widziałem kiedyś jakiegoś bazarowca który pod samą szpulą na trzpieniu posuwu miał założone 3 łożyska jedno na drugim, to pewnie zapłata za usługę smarowania wyniosłaby więcej niż wartość nowego Ale zdjęcia bebechów do albumu gratis i książka serwisowa masz portfolio kołowrotka, przy kreceniu w fotelu można zdjęcia pooglądać. Edytowane 2 Lutego 2015 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Przy Stelli Millenium wychodzi jakoś tak: 15*12,50=187,50+16 wysyłka=203,50zł Seba tylko nie wysylaj z korba DH bo Cie jeszcze z 25 pln- ówwykroi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volpi Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 ogłoszenie naszego byłego kolegi z jb http://olx.pl/oferta/woblery-bolen-szczupak-sandacz-rekodzielo-realistyczne-wedka-CID767-ID8PAR3.html#7e58116c38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Profli tych wobków wygląda ciekawie, sam się na giełdzie nimi zainteresowałem. Jednak jak wobki dotarły, otworzyłem koperte stwierdziłem poziom HM z epoki kamienia łupanego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrk82 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 http://olx.pl/oferta/przerobki-kolowrotkow-castingsport-CID767-ID8zVvn.html#0f7d0443bb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 http://olx.pl/oferta/przerobki-kolowrotkow-castingsport-CID767-ID8zVvn.html#0f7d0443bbPadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 http://olx.pl/oferta/przerobki-kolowrotkow-castingsport-CID767-ID8zVvn.html#0f7d0443bbAle kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Jak widać wędkarstwo rzutowe rządzi się swoimi prawami Polak potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) No co was tak dziwi na forum jest zarejestrowany użytkownik z Legnicy znany zawodnik, popytajcie Jego to na pewno wam co nie co napisze.Podpowiem tylko Janusz Paprzycki wujek Google powie resztę.Pan Janusz to nie worek medali z mistrzostw świata nagolił ale to wór jak od ziemniaków. Edytowane 9 Lutego 2015 przez welpa1809 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Problem z ruszeniem korbki zaczyna się gdy ryba ma więcej niż 150 gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Przełożenie 14,4:1 - to nawet najszybszy boleń w rzece nie dałby rady dogonić przynęty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 No co was tak dziwi na forum jest zarejestrowany użytkownik z Legnicy znany zawodnik, popytajcie Jego to na pewno wam co nie co napisze.Podpowiem tylko Janusz Paprzycki wujek Google powie resztę.Pan Janusz to nie worek medali z mistrzostw świata nagolił ale to wór jak od ziemniaków.Hmmm..., o TEGO J.P Ci chodziło? :http://poszukiwani.policja.pl/pos/form/r12519,PAPRZYCKI-JANUSZ.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Przełożenie 14,4:1 - to nawet najszybszy boleń w rzece nie dałby rady dogonić przynęty Tak, a oprócz tego ciągła wymiana paska rozrządu i napinacza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Tak, a oprócz tego ciągła wymiana paska rozrządu i napinacza.... Spokojnie - przerobiłoby się na łańcuch w kąpieli olejowej i będzie bezobsługowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 http://otomoto.pl/ford-mondeo-2-0-130km-mk3-zarej-C35855806.html super mondeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik.kdp Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Hmmm..., o TEGO J.P Ci chodziło? :http://poszukiwani.policja.pl/pos/form/r12519,PAPRZYCKI-JANUSZ.htmlRzeczywiście "znany zawodnik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi