Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo ładny Orvisik. Same parametry wędziska kuszą, do suchej muchy na większą rzekę jak najbardziej. Szkoda tylko że sprzedający ma takie komentarze, bo sam bym zalicytował.

Też bym zalicytował, ale... Na następnej licytacji tuba z w/w wędki. Na aukcji tego Orvisa tuba jest na zdjęciu, natomiast opis tylko o sprzedaży wędki.

Coś czuję, że wędka okaże się później bez tuby... Pewnie jak ktoś nie dopyta to się przejedzie...

• Like 1

Zawsze można zapytać sprzedającego czy kij jest z tubą. Zważywszy, że nie znajduje aukcji z samą tubą o której piszesz (Pendergrast).

A kij całkiem fajny. Miałem chwilę takiego gdzieś z 2004 czy 2006r. A ta wygląda na całkiem zadbany egzemplarz.

A może któryś z kolegów mieszka w okolicy i mógłby osobiście odebrać kijek? To też jest rozwiązanie, jak komuś bardzo zależy.

Zawsze można zapytać sprzedającego czy kij jest z tubą. Zważywszy, że nie znajduje aukcji z samą tubą o której piszesz (Pendergrast).

A kij całkiem fajny. Miałem chwilę takiego gdzieś z 2004 czy 2006r. A ta wygląda na całkiem zadbany egzemplarz.

A może któryś z kolegów mieszka w okolicy i mógłby osobiście odebrać kijek? To też jest rozwiązanie, jak komuś bardzo zależy.

Aukcja tuby, kończyła się w tym samym czasie co kija... Nie dodałem do obserwowanych bo bym linka zapodał.

Aukcja tuby, kończyła się w tym samym czasie co kija... Nie dodałem do obserwowanych bo bym linka zapodał.

Po Twoim poście sprawdzałem i sprzedający nie miał wystawionej tuby - a było to kilka godzin przed zakończenie aukcji kija.

Ogólnie jak pierwszy raz oglądałem aukcje to nie zauważyłem innej aukcji z tubą.

No ale .. będziemy sprawdzać komentarze, czy ktoś napisze coś pozytywnego lub negatywnego ...

Po Twoim poście sprawdzałem i sprzedający nie miał wystawionej tuby - a było to kilka godzin przed zakończenie aukcji kija.

Ogólnie jak pierwszy raz oglądałem aukcje to nie zauważyłem innej aukcji z tubą.

No ale .. będziemy sprawdzać komentarze, czy ktoś napisze coś pozytywnego lub negatywnego ...

akurat dodałem do obserwowanych, ale i tak przegapiłem koniec, więc bierzcie i patrzcie ;)

aukcja tuby kończyła się 3 min po aukcji wędki

http://allegro.pl/pokrowiec-na-wedke-orvis-i5368520562.html

http://allegro.pl/wedka-orvis-power-matrix-10-i5368515559.html

Edytowane przez grzegorzp

To się ktoś może wq...ić ...

I nie koniecznie dla tego, że dostanie kij bez tuby..ale ze dostanie kij w 4 kawałkach ...

Chyba, że jak tuba nie poszła, to sprzedawca wspaniałomyślnie zapakuje w nią kij.

Nic to, jak pisałem, pozostaje obserwowanie komentarzy.