thug Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Wprawdzie to nie allegro, ale też dobre. Zestaw do tuningu osapiana http://www.adverts.ie/parts-accessories/electrical-trolling-motor-haswing-osapian-30lb-thrust/7897163 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 "łowca jeleni"http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5672374433&reco_id=dee555ad-abb5-11e5-9f4d-02348af7a70c&ars_rule_id=201&ars_source=ars&ars_socket_id=9 Napisałem do allegrowicza, aby usunął nieuczciwe ogłoszenie jednak idzie w zaparte, zaprasza na ryby, że pokaże jak skutecznie na to łowi itd. Po wymianie kilku maili grozi, że pozwie osobę, która zamieściła link w internecie. Na to zaproponowałem, aby mnie również podał jeśli jest taki pewien swego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Gość widać wie co mówi...jak podhaczy sandacza/szczupaka to przynęta faktycznie jest "killer" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 to przyneta na kalmary. mam taka jedna z Chorwacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 (edytowane) Tomku to powiedz mu, że go pozwiesz za używanie i rozpowszechnianie sprzętu kłusowniczego, bo w RAPR jasno stoi ile kotwica może mieć maksymalnie ramion - ostrzy Edytowane 28 Grudnia 2015 przez minecjusz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prze-m Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Nie popadajcie w paranoje kotwice 3/0 i ciężarki gruntowe to też może być narzędzie kłusownicze. Przynęta nie zgodna z opisem ale kupna jej zabronić? To że posiadam broń to nie znaczy że jestem mordercą. Edytowane 28 Grudnia 2015 przez dpb-firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 To wystaw się kolego na kontrolę PSR z taką przynętą i zobaczymy czy dostaniesz mandat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prze-m Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 A czy ja mówie że używać? Czytanie ze zrozumieniem nie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 A czy ja mówie że używać? Czytanie ze zrozumieniem nie boli.A do czego niby te przynęty są jak nie do używania? Chyba, że kolega chce je powiesić na choince. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 A do czego niby te przynęty są jak nie do używania? Chyba, że kolega chce je powiesić na choince.Można jechać na kalmary ... do Tesco czy innego Lidla . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 A czy ja mówie że używać? Czytanie ze zrozumieniem nie boli.Pewnie, że kupić można i sobie powiesić np na choince jak sugerowali koledzy. Ale znając życie i Polaków to albo ktoś kupi i będzie szarpał albo kupi i w swojej niewiedzy/nieświadomości pójdzie nad wodę i będzie próbował wędkować - a w razie kontroli ma duży problem. To, że kupił na allegro nie usprawiedliwia go, że przynęta ma nieregulaminowe "kotwiczki" (choć nie wiem jak to w sumie nazwać) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Tam jest wyraźnie napisane na jakie ryby jest to "killer" i przez ten zapis sprzedawca ma współudział - poprzez namawianie do używania tego czegoś na naszych wodach....jeszcze zapraszał na ryby z celu demonstracji... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Mam Rapalę z taką "kotwiczką",kupiłem ją raczej z ciekawości i chyba to była dobra inwestycja,bo nigdy już podobnej nie spotkałem,a kupiłem ją normalnie w sklepie,było kilka modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Sprzedawca po wymianie kilku rzeczowych argumentów i merytorycznej rozmowie zawiesił sprzedaż tych przynęt do czasu wyjaśnienia. Okazuje się, że nie taki wilk straszny jak go malują i prawdopodobnie zbyt pochopnie go oskarżyliśmy o złą wolę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Potęga Cafe jerkbait 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Jakby ktoś miał chrapkę na działeczkę: ******************************************* Edytowane 15 Stycznia 2016 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Niby pogwarancyje, ale aktualna cena może zachęcić http://allegro.pl/st-croix-avid-avs70ulm2-2-10m-1g-6g-i5898777307.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 To jie pogwarancyjne tylko złożone bóg wie z czego i na jakiej zasadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 o to właśnie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Czyli o co ? Nie ważne jak byle st.croix ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Patrząc na zainteresowanie aukcją można by tak pomyśleć A tak na poważnie to sprytny opis i można pocisnąć nawet składaka takiego jak na tej aukcji.Kiedyś u tego samego sprzedawcy widziałem też kij stc. który został profesjonalnie skrócony ;P (czytaj złamany)Zainteresowanie wcale nie mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Panowie ... pokazały się "perełki: http://allegro.pl/stella-millennium-4000-ss-i5906205971.html Może ktoś jest z Mławy, to blisko popatrzeć ma na "nie". Po oględzinach może coś więcej o "nich". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Cześć! W razie czego co jakiś czas przejeżdżam w okolicy Mogę obejrzeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Panowie ... pokazały się "perełki: http://allegro.pl/stella-millennium-4000-ss-i5906205971.html Może ktoś jest z Mławy, to blisko popatrzeć ma na "nie". Po oględzinach może coś więcej o "nich". to forumowicz a młynki były w Słubicach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Niby pogwarancyje, ale aktualna cena może zachęcić http://allegro.pl/st-croix-avid-avs70ulm2-2-10m-1g-6g-i5898777307.html Złamasy , złom kupiony za grosze , trochę jak auto składane ze czterech , nie dajcie się na to nabierać . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi