Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

Napisałem do allegrowicza, aby usunął nieuczciwe ogłoszenie jednak idzie w zaparte, zaprasza na ryby, że pokaże jak skutecznie na to łowi itd.

Po wymianie kilku maili grozi, że pozwie osobę, która zamieściła link w internecie. Na to zaproponowałem, aby mnie również podał jeśli jest taki pewien swego :)

Nie popadajcie w paranoje kotwice 3/0 i ciężarki gruntowe to też może być narzędzie kłusownicze. Przynęta nie zgodna z opisem ale kupna jej zabronić? To że posiadam broń to nie znaczy że jestem mordercą.

Edytowane przez dpb-firma

A czy ja mówie że używać? Czytanie ze zrozumieniem nie boli.

Pewnie, że kupić można i sobie powiesić np na choince jak sugerowali koledzy. Ale znając życie i Polaków to albo ktoś kupi i będzie szarpał albo kupi i w swojej niewiedzy/nieświadomości pójdzie nad wodę i będzie próbował wędkować - a w razie kontroli ma duży problem. To, że kupił na allegro nie usprawiedliwia go, że przynęta ma nieregulaminowe "kotwiczki" (choć nie wiem jak to w sumie nazwać)

• Like 1

Sprzedawca po wymianie kilku rzeczowych argumentów i merytorycznej rozmowie zawiesił sprzedaż tych przynęt do czasu wyjaśnienia. Okazuje się, że nie taki wilk straszny jak go malują i prawdopodobnie zbyt pochopnie go oskarżyliśmy o złą wolę :)

• Like 3

• 2 tygodnie później...

Patrząc na zainteresowanie aukcją można by tak pomyśleć :)

A tak na poważnie to sprytny opis i można pocisnąć nawet składaka takiego jak na tej aukcji.

Kiedyś u tego samego sprzedawcy widziałem też kij stc. który został profesjonalnie skrócony ;P (czytaj złamany)

Zainteresowanie wcale nie mniejsze ;)