Franc Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 No powiem kuszący temacik .Może ktoś jeszcze zapoda że nabył ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 To za chwile nic nie zostanie Byle za dwa miechy promocji na giełdzie nie było No... spójrzcie na tą ofertę co już nieaktualna "1 osoba kupiła... 4 szt." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 No... spójrzcie na tą ofertę co już nieaktualna "1 osoba kupiła... 4 szt." Za niedługo będziemy wiedzieli kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Stella schodzi na... pod strzechy!Janek ma...Stellę, Olek ma Stellę.... mam i ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Tia bo pojawią się w promocji na giełdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Może trzeba zaproponować gościowi co sprzedaje je na all... żeby tu wystawiał.Zeszłyby na pniu wszystkie i to bez prowizji od sprzedaży. Wszyscy by byli zadowoleni, i sprzedający i kupujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 OK, przyznam się. Wczoraj zaryzykowałem i kupiłem u tego sprzedawcy. Dziś odebrałem przesyłkę, Stella oryginalna, nowiutka, w zapieczętowanym opakowaniu wraz z paragonem zakupu.. Dziś dokupiłem jeszcze jedną.Nie namawiam, ale według mnie wsio jest OK. Ja tam z natury jestem sceptyczny Dokladnie poogladales te stelki? Foto mozesz nam jakies wstawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Hej Te Stelle z Allegro w wielkości 4000 mają srebrne korby, a mojego kolegi ta sama stella kupiona w Polskim sklepie ma złote ramię o co kaman? Ktoś podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Hej Te Stelle z Allegro w wielkości 4000 mają srebrne korby, a mojego kolegi ta sama stella kupiona w Polskim sklepie ma złote ramię o co kaman? Ktoś podpowie W galeri googla jest dużo sztuk ze srebrną https://www.google.pl/search?q=stella+4000+fi&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiR-6ym3pDLAhUkGZoKHdn1CkEQ_AUIBygB&biw=1708&bih=794&dpr=0.8 też podróby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniolo Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 OK, wstawiam zdjęcie, natomiast nie zamierzam nikomu nic udowadniać ani namawiać do zakupu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X.rut Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Hej Te Stelle z Allegro w wielkości 4000 mają srebrne korby, a mojego kolegi ta sama stella kupiona w Polskim sklepie ma złote ramię o co kaman? Ktoś podpowie też mam stelkę 4000 ze srebrną korbą. kupiona w sklepie stacjonarnym co do którego mam zaufanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Wygląda jak JDM na kolowrotka jest napis 2500 Fi Czy tylko 2500 Chyba ze wersje europejskie juz nie są sygnowane literkami Edytowane 24 Lutego 2016 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Z tego co wiem, wersje JDM są numerowane na spodzie stopki, wersje EU nie. Więc wystarczy sprawdzić, czy jest wybity nr seryjny na stopce (tak mam w Stelli 2500 JDM '10 i FE, a także w TP 4000 '11) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniolo Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 na stopce jest tylko 2500 bez oznaczenia FI, jest tez nr seryjny, z polskiej dystrybucji też tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 na stopce jest tylko 2500 bez oznaczenia FI, jest tez nr seryjny, z polskiej dystrybucji też tak mają A jaki ma kolor korba w wielkości 4000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniolo Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Hej Te Stelle z Allegro w wielkości 4000 mają srebrne korby, a mojego kolegi ta sama stella kupiona w Polskim sklepie ma złote ramię o co kaman? Ktoś podpowie Bo Twojego Kolegi jest z większym przełożeniem dlatego ma złotą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Kto pierwszy bierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Kto pierwszy bierze? Juz kolega @maniolo przeciez zakupil Zdjecie wyzej Edytowane 24 Lutego 2016 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Może to zaległa wyprzedaż rocznika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 może któryś z bardziej oblatanych kolegów pojedzie, pomaca, obwącha... nie chce wskazywać palcem, ale jeden kolega mieszka naprawdę niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniolo Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 i najlepiej żeby jeden egzemplarz rozebrał i wstawił zdjęcie .... buhahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Rozwiązanie zagadki może być też inne.Może gdzieś się zawieruszył jakiś TIR ze sprzętem Shimano?!. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Hej Te Stelle z Allegro w wielkości 4000 mają srebrne korby, a mojego kolegi ta sama stella kupiona w Polskim sklepie ma złote ramię o co kaman? Ktoś podpowie Pewności nie mam, ale chyba znam odpowiedz - mianowicie w stelli SW 2008 korba jest złota (XG), srebrna (HG) i czarna (PG).Możliwe, że tutaj jest analogicznie, bo stella 4000 jest również w trzech wersjach: http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/products_id/21352/cPath/21_39_41_2574/osCsid/80acd72f8469de069b33f29933d17169/saltwater-fishing.html Ale ja się słabo znam na stellach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Tutaj porównanie zwykłej Stell z nowym Existem Wielkość Steli 4000 z przełożeniem 5.1/1 Edytowane 24 Lutego 2016 przez 5384 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi