Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

Szału nie ma, Stella FI w DE tyle właśnie kosztuje - 430 euro plus karty stałego klienta, rabaty itp. i wychodzi jak na nasze warunki super okazja. Pozostaje kwestia gwarancji PL na popularnym serwisie i DE sklepie.

430 euro powiadasz?

http://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1311.R4.TR11.TRC1.A0.H0.Xshimano+stella.TRS0&_nkw=shimano+stella+4000&_sacat=0

Chciałem kupic właśnie c3000....pięć minut temu było 13 szt......tetraz jest zablokowane konto i usunięte wszystkie aukcje tego kolesia ;) ....i teraz nie wiem czy mam sie cieszyc czy płakac :D .....w aktach z domu Kiszczaka jest ponoc info , że ta seiria po 24 godzinach zmienia sie w nocy w .....Zaubera :P

Wielu osobom było nie na rękę że była taka cena, i znaleźli jakiś punkt w regulaminie żeby zawiesić gościowi konto. A z tego co z nim rozmawiałem to przyjeżdżali i brali hurtem na handel do sklepu po kilka sztuk. Także detyktywi będą mogli ja kupić w normalnej rynkowej cenie jak im ta niższa nie pasowała

Ktoś ze sprzedawców się zestresował bo mu sola w oku zapewne buty Asicis gell były bo je sprzedawał w dużei liosci za 1/2 ceny

i gościa "pod...ł" do aledrogo :lol: i zawiesili konto  :P

ale raczej lipy nie sprzedaje bo troche tych komentarzy ma i ani jednego negatywa

Wielu osobom było nie na rękę że była taka cena, i znaleźli jakiś punkt w regulaminie żeby zawiesić gościowi konto. A z tego co z nim rozmawiałem to przyjeżdżali i brali hurtem na handel do sklepu po kilka sztuk. Także detyktywi będą mogli ja kupić w normalnej rynkowej cenie jak im ta niższa nie pasowała

Kogoś to bolało i zgłosił naruszenie zasad

Syn właściciela firmy która wystawiala fakture na towar sprzedawał je w ilościach hurtowych z prywatnego konta

Edytowane przez tony1983

Dostawa w 2 dni,tylko gwarancji brak,ci co maja jaja mają nowe stelle,a detektywi obejdą się smakiem ;)

Mój szwagier właśnie miał jaja, jak kupował prawie nówkę lexusa za b. okazyjne pieniądze, a teraz ma tylko jaja, bo lexusa mu zabrali. Teraz chodzi po prawnikach z tymi swoimi jajami i też płaci ładne pieniądze.
  • Like 1

Witam. nie chcę zaśmiecać forum i zakładać nowego wątku, mam pytanie. Czy ostatnio kupował ktoś z tu obecnych forumowiczów na allegro stelle u sprzedającego o nicku PIT-STOP-BERLIN?

Właśnie kupiłem u niego za pobraniem nową stelle c3000 14 za bardzo okazyjną cenę 1699zł, po kilku godzinach gdy dostałem emaila, że towar został wysłany zerknąłem na aukcję i z niepokojem zobaczyłem że aukcja jak i konto zostały zawieszone przez pracownika allegro. Zastanawiam się teraz co mam zrobić, czy odebrać przesyłkę. Może ktoś z czytających ten wpis miał kontakt z tym sprzedającym i podzieli się opinią na jego temat.

Tu link do wcześniejszej jego aukcji 

http://allegro.pl/kolowrotek-shimano-stella-4000-fi-gratis-800-pln-i6010934374.html

Witam. nie chcę zaśmiecać forum i zakładać nowego wątku, mam pytanie. Czy ostatnio kupował ktoś z tu obecnych forumowiczów na allegro stelle u sprzedającego o nicku PIT-STOP-BERLIN?

Właśnie kupiłem u niego za pobraniem nową stelle c3000 14 za bardzo okazyjną cenę 1699zł, po kilku godzinach gdy dostałem emaila, że towar został wysłany zerknąłem na aukcję i z niepokojem zobaczyłem że aukcja jak i konto zostały zawieszone przez pracownika allegro. Zastanawiam się teraz co mam zrobić, czy odebrać przesyłkę. Może ktoś z czytających ten wpis miał kontakt z tym sprzedającym i podzieli się opinią na jego temat.

http://allegro.pl/kolowrotek-shimano-stella-4000-fi-gratis-800-pln-i6010934374.html

http://jerkbait.pl/topic/33051-allegro-hit/page-59

To masz szczęście, że za pobraniem. Rozpakuj paczkę obejrzyj towar, jak byłaby oki to można brać, ale to podejrzane za taką cenę.