Alaryk Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 sorry, to do Maniolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Szału nie ma, Stella FI w DE tyle właśnie kosztuje - 430 euro plus karty stałego klienta, rabaty itp. i wychodzi jak na nasze warunki super okazja. Pozostaje kwestia gwarancji PL na popularnym serwisie i DE sklepie.430 euro powiadasz?http://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1311.R4.TR11.TRC1.A0.H0.Xshimano+stella.TRS0&_nkw=shimano+stella+4000&_sacat=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitror1 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 430 euro powiadasz?http://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1311.R4.TR11.TRC1.A0.H0.Xshimano+stella.TRS0&_nkw=shimano+stella+4000&_sacat=0 pierwszy lepszy - moritz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 pierwszy lepszy - moritz Ile można dostać na karcie stałego klienta Moritza? Jak można ją otrzymać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitror1 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Ile można dostać na karcie stałego klienta Moritza? Jak można ją otrzymać?Jak każdą inną kartę stałego klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Wyczerpująca odpowiedź, dziekuje:)Pytam, bo kupiłem tam kilka kołowrotkówa niestety nie zaproponowano mi takowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASOTA1974 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Własnie odebrałem swoją Stelke...wszystko w jak najlepszym porządku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Ceny ma takie bo kupił te Stelle hurtowo od komornika , zarabia na nich pewnie z 30-40%pytałem o szpule i tak mi napisał bierze po prostu co jest od kombajnów po tampony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Ceny ma takie bo kupił te Stelle hurtowo od komornika , zarabia na nich pewnie z 30-40%pytałem o szpule i tak mi napisał bierze po prostu co jest od kombajnów po tamponyNie sądzę żeby aż tyle zarobił 10-20 procent to max Ale mogę się mylic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Nie sądzę żeby aż tyle zarobił10-20 procent to max Ale mogę się mylic Jakby miał zarabiać 10-20% to by sprzedawał po 2000. I tak by poszły, prędzej czy później. Ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Dostawa w 2 dni,tylko gwarancji brak,ci co maja jaja mają nowe stelle,a detektywi obejdą się smakiem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Dostawa w 2 dni,tylko gwarancji brak,ci co maja jaja mają nowe stelle,a detektywi obejdą się smakiem No tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Chciałem kupic właśnie c3000....pięć minut temu było 13 szt......tetraz jest zablokowane konto i usunięte wszystkie aukcje tego kolesia ....i teraz nie wiem czy mam sie cieszyc czy płakac .....w aktach z domu Kiszczaka jest ponoc info , że ta seiria po 24 godzinach zmienia sie w nocy w .....Zaubera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemkowy Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Wielu osobom było nie na rękę że była taka cena, i znaleźli jakiś punkt w regulaminie żeby zawiesić gościowi konto. A z tego co z nim rozmawiałem to przyjeżdżali i brali hurtem na handel do sklepu po kilka sztuk. Także detyktywi będą mogli ja kupić w normalnej rynkowej cenie jak im ta niższa nie pasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Ktoś ze sprzedawców się zestresował bo mu sola w oku zapewne buty Asicis gell były bo je sprzedawał w dużei liosci za 1/2 cenyi gościa "pod...ł" do aledrogo i zawiesili konto ale raczej lipy nie sprzedaje bo troche tych komentarzy ma i ani jednego negatywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 (edytowane) Wielu osobom było nie na rękę że była taka cena, i znaleźli jakiś punkt w regulaminie żeby zawiesić gościowi konto. A z tego co z nim rozmawiałem to przyjeżdżali i brali hurtem na handel do sklepu po kilka sztuk. Także detyktywi będą mogli ja kupić w normalnej rynkowej cenie jak im ta niższa nie pasowałaKogoś to bolało i zgłosił naruszenie zasad Syn właściciela firmy która wystawiala fakture na towar sprzedawał je w ilościach hurtowych z prywatnego konta Edytowane 26 Lutego 2016 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Dostawa w 2 dni,tylko gwarancji brak,ci co maja jaja mają nowe stelle,a detektywi obejdą się smakiem Mój szwagier właśnie miał jaja, jak kupował prawie nówkę lexusa za b. okazyjne pieniądze, a teraz ma tylko jaja, bo lexusa mu zabrali. Teraz chodzi po prawnikach z tymi swoimi jajami i też płaci ładne pieniądze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Żeby tylko nieświadomej paserki z tego nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Żeby tylko nieświadomej paserki z tego nie było.Dokładnie.Teraz szybko na ryby żeby chociaż zdążyć nimi połowić trochę...A tak na poważnie to lepiej żeby tak się nie skończyło i chłopaki z jajami mieli radość z takiego sprzętu w takiej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 ....raczej "teraz szybko na najbliższą dziuplę przebić numery" ......za taki hajs jak dla mnie mogłaby być nawet z chińskiego straganu walona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Witam. nie chcę zaśmiecać forum i zakładać nowego wątku, mam pytanie. Czy ostatnio kupował ktoś z tu obecnych forumowiczów na allegro stelle u sprzedającego o nicku PIT-STOP-BERLIN?Właśnie kupiłem u niego za pobraniem nową stelle c3000 14 za bardzo okazyjną cenę 1699zł, po kilku godzinach gdy dostałem emaila, że towar został wysłany zerknąłem na aukcję i z niepokojem zobaczyłem że aukcja jak i konto zostały zawieszone przez pracownika allegro. Zastanawiam się teraz co mam zrobić, czy odebrać przesyłkę. Może ktoś z czytających ten wpis miał kontakt z tym sprzedającym i podzieli się opinią na jego temat.Tu link do wcześniejszej jego aukcji http://allegro.pl/kolowrotek-shimano-stella-4000-fi-gratis-800-pln-i6010934374.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 ....raczej "teraz szybko na najbliższą dziuplę przebić numery" ......za taki hajs jak dla mnie mogłaby być nawet z chińskiego straganu walona Nie masz racji. Gdyby pochodziła z kradzieży i doszliby do kupujących to bye, bye Stelka. Obym nie wykrakał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Witam. nie chcę zaśmiecać forum i zakładać nowego wątku, mam pytanie. Czy ostatnio kupował ktoś z tu obecnych forumowiczów na allegro stelle u sprzedającego o nicku PIT-STOP-BERLIN?Właśnie kupiłem u niego za pobraniem nową stelle c3000 14 za bardzo okazyjną cenę 1699zł, po kilku godzinach gdy dostałem emaila, że towar został wysłany zerknąłem na aukcję i z niepokojem zobaczyłem że aukcja jak i konto zostały zawieszone przez pracownika allegro. Zastanawiam się teraz co mam zrobić, czy odebrać przesyłkę. Może ktoś z czytających ten wpis miał kontakt z tym sprzedającym i podzieli się opinią na jego temat.Tu link do wcześniejszej jego aukcji http://allegro.pl/kolowrotek-shimano-stella-4000-fi-gratis-800-pln-i6010934374.htmlhttp://jerkbait.pl/topic/33051-allegro-hit/page-59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Witam. nie chcę zaśmiecać forum i zakładać nowego wątku, mam pytanie. Czy ostatnio kupował ktoś z tu obecnych forumowiczów na allegro stelle u sprzedającego o nicku PIT-STOP-BERLIN?Właśnie kupiłem u niego za pobraniem nową stelle c3000 14 za bardzo okazyjną cenę 1699zł, po kilku godzinach gdy dostałem emaila, że towar został wysłany zerknąłem na aukcję i z niepokojem zobaczyłem że aukcja jak i konto zostały zawieszone przez pracownika allegro. Zastanawiam się teraz co mam zrobić, czy odebrać przesyłkę. Może ktoś z czytających ten wpis miał kontakt z tym sprzedającym i podzieli się opinią na jego temat.Tu link do wcześniejszej jego aukcji http://allegro.pl/kolowrotek-shimano-stella-4000-fi-gratis-800-pln-i6010934374.htmlTo masz szczęście, że za pobraniem. Rozpakuj paczkę obejrzyj towar, jak byłaby oki to można brać, ale to podejrzane za taką cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Nie sądzę żeby na kradzione kolowrotki faktury wystawiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi