Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

Stelki dalej do wzięcia ale poza allegro z powodu blokady ...

Podobno jakiś hurtownik kupił kilka sztuk wiec niebawem sie pojawia . Sprzedający jest świadom ze dał za niską cenę . Ale chciał się ich pozbyć poprostu...

Dziwne jest tylko tłumaczenie o zablokowania konta ... napisał mi ze to ON ZABLOKOWAŁ BO MIAŁA DOSTĘP INNA OSOBA Z 2 KONTA

hmmm

Dziwne jest tylko tłumaczenie o zablokowania konta ... napisał mi ze to ON ZABLOKOWAŁ BO MIAŁA DOSTĘP INNA OSOBA Z 2 KONTA

hmmm

Napisał mi tak : To konto prywatne syna , brał towar z mojej firmy i z mojej firmy wystawiane były faktury dla kupujacych a okazalo sie ze to na allegro z konta priv zabronione jest wystawianie faktur , trzeba założyć konto firmowe

No można to było inaczej zorganizować. Ktoś ze Szczecina mógł w imieniu kolegów pojechać i obadać sprawę na miejscu a potem zorganizować listę i zrobić deal z człowiekiem i Stelki poszłyby do ludzi. A tak podejrzewam większą część trafi do handlarzy. Teraz wszystkie mamałygi które nie kupiły Stelek zasypią gościa telefonami i meilami. Wiadomo jak jest popyt to i cena będzie odpowiednia pewnie. Ci co się nie bali ugrali w każdym bądź razie parę zeta i fajnie że z forum

• Like 2

Jakiś wysyp Stelli się dzisiaj zrobił na alleg.... :D :D :D  Nawet już nieistniejący jeszcze model FL sprzedają. Jaja panie nie z tej ziemi. Pewnie to te modele na 2019 :D Prawdziwy allegro hit i zarazem cud.

Tutaj:

http://allegro.pl/kolowrotek-shimano-stella-2500fl-dostepna-od-reki-i6005250210.html

Edytowane przez Drago
  • Like 1

Jakiś wysyp Stelli się dzisiaj zrobił na alleg.... :D :D :D  Nawet już nieistniejący jeszcze model FL sprzedają. Jaja panie nie z tej ziemi. Pewnie to te modele na 2019 :D Prawdziwy allegro hit i zarazem cud.

Tutaj:

http://allegro.pl/kolowrotek-shimano-stella-2500fl-dostepna-od-reki-i6005250210.html

Coś słabo przeglądałeś ta już "wisi" jakiś czas :P

A dziś to jak patrzyłem na ten wysyp to tylko jedna chyba była w ciągu 24h wystawiona :lol:

moze poprostu z ciezarowki wypadly ;)

Raczej ktoś im pomógł się z tej ciężarówki wydostać.  ;)

A tak poważniej, to cena chyba w pełni rekompensuje ten brak gwarancji.

Towar raczej pełnowartościowy, to swoje pokręci.

Edytowane przez Tom@son