Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

Ta i dla tego zakończyli bo był błąd , czasem im się te błędy zdarzają już było o tym w tym wątku

Ta aukcja trawła 2 tygodnie , a zakończyła się bo jej czas upłynął i nie wierzę , że w tym czasie nikt tego nie zauważył i nie z edytował  :) .

Edytowane przez miramar69

Za często się to zdarza jak na przypadek i pomyłkę.

Kiedyś też swego czasu bawiłem się w wysyłanie ESEMESÓW (grałem) i tam była podobna sytuacja: pierwsze 4 były po 2,40zł ; ale następne dwa już po 24,00zł .

Taka mała różnica w umiejscowieniu przecinka ,po prostu malutkie niedopatrzenie :) ; ale koszty już nie były malutkie B) .

Od tego czasu nie gram i nigdy i nigdzie w tego sytuacjach nie odsyłam ESEMESÓW!!!!!!!!!!!!!! i w każdej podobnej sytuacji dmucham na zimne  :)  :)  :)

Edytowane przez miramar69

Kiedyś też swego czasu bawiłem się w wysyłanie ESEMESÓW (grałem) i tam była podobna sytuacja: pierwsze 4 były po 2,40zł ; ale następne dwa już po 24,00zł .

Taka mała różnica w umiejscowieniu przecinka ,po prostu malutkie niedopatrzenie :) ; ale koszty już nie były malutkie B) .

Od tego czasu nie gram i nigdy i nigdzie w tego sytuacjach nie odsyłam ESEMESÓW!!!!!!!!!!!!!! i w każdej podobnej sytuacji dmucham na zimne  :)  :)  :)

Nauka bywa bardzo bolesna, wygrywa ten co nie gra :) .

• Like 1

W opisie materiał to piana PU ale chyba nawet i to nie. Szczególnie ciekawy ostatni burak, dowód że można wszystko spie.dolić jak się bardzo chce.

http://allegro.pl/woblery-jaz-klen-od-mikado-best-wobler-jazie-i5940791671.html?reco_id=a86a3ab4-637b-11e6-b194-56847afe9799&ars_rule_id=201&ars_source=ars&ars_socket_id=7

A może ktoś wozidło na ryby potrzebuje!nówka sztuka :D :D :D

http://allegro.pl/fabrycznie-nowy-ursus-330-jedyny-na-swiecie-i6407753711.html

u nas ostatnio Karpiarze podjechali c360 z przyczepką od świnki i pontonem na górze...A najlepszy był ubaw jak tym pontonem obok nas tak zapier...na wiosłach że ja myślałem że to tylko wspomagacz do elektryka.Okazało się poźniej że im zestaw zachoczył gość co trolingował.Branie mieli zajeb...a my ubaw po pachy...