Durzy Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Bardzo ciekawa rzecz ale nie wiem gdzie by trzeba było awaryjnie lądować, żeby coś na niego trafić, na pewno nie na wodach PZW W latach 70-tych może coś by się uwiesiło. Ale tak czy inaczej Alga byłaby lepsza ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Mam ten wobler, więc natychmiast zainteresowałem się skąd taka wiedza co do pochodzenia. Zadałem pytanie i zobaczymy czy i jaka będzie odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Może pilot z tego pułku zakupił go podobnie jak ja hurtem z innymi przynętami od ruskich na bazarze gdy zaczynali do nas przyjeżdżać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Może to wchodziło w skład zestawu przeznaczonego dla tych co chcieliby "wybrać wolność" Migiem za Bałtykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Tym czasem otrzymałem dość lakoniczną , nic nie wnosząca odpowiedź : 62 plm. Poprosiłem o rozwinięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Też miałem takie cudo od ruskich z bazaru i wiele podobnych...pracą w wodzie nie grzeszyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Tym czasem otrzymałem dość lakoniczną , nic nie wnosząca odpowiedź : 62 plm. Poprosiłem o rozwinięcie daj znać co i jak, jestem ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Właśnie odebrałem.Proszę: ...Wobler jest z zestawu Miga 21 z 62 plm w Krzesinach. Ma około 25 lat - młody jest jeszcze.Byłem z- ca d-cy batalionu zaopatrzenia i wędkarzem. Więc go zapragnąłem mieć. Załatwiłem - poszedłem do kasy pułkowej i wpłaciłem.Cała historia - niezbyt emocjonująca.Z poważaniem ... Uważam , że to cenna informacja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Wobler ma swoją historię, 62 Pułk Lotnictwa Myśliwskiego, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewicz Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Nie wiedziałem gdzie zadać to pytanie, mam nadzieję, że ten temat jest odpowiedni. Szukam czegoś do łowienia szczupaków na przynęty z przedziału 15-30cm, na sumy z ręki i do okazjonalnego trollingu. Czy nowy Abu Revo Toro Winch 61 LH za 699zł to dobra cena? Nie mogę go znaleźć w innych sklepach żeby porównać cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Nie wiedziałem gdzie zadać to pytanie, mam nadzieję, że ten temat jest odpowiedni. Szukam czegoś do łowienia szczupaków na przynęty z przedziału 15-30cm, na sumy z ręki i do okazjonalnego trollingu. Czy nowy Abu Revo Toro Winch 61 LH za 699zł to dobra cena? Nie mogę go znaleźć w innych sklepach żeby porównać cenę.To dobry wybór. W tej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Nie wiedziałem gdzie zadać to pytanie, mam nadzieję, że ten temat jest odpowiedni. Szukam czegoś do łowienia szczupaków na przynęty z przedziału 15-30cm, na sumy z ręki i do okazjonalnego trollingu. Czy nowy Abu Revo Toro Winch 61 LH za 699zł to dobra cena? Nie mogę go znaleźć w innych sklepach żeby porównać cenę.I sprzedający pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Tylko nie wiem czy ma bardzo potrzebny przy trolu z uchwytu "line out alarm" jak zwykłe Toro. Nie ma tego w opisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Łowcza wędka http://allegro.pl/lowcza-wedka-polecamy-i6536139465.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Normalnie zaj...ste ogłoszenie.https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-okonie-zlowione-wczoraj-4-5-kg-za-25zl-CID767-IDhUzgd.html#7548b9d273 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Normalnie zaj...ste ogłoszenie.https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-okonie-zlowione-wczoraj-4-5-kg-za-25zl-CID767-IDhUzgd.html#7548b9d273No dobra.... który to, przyznać się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Normalnie zaj...ste ogłoszenie.https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-okonie-zlowione-wczoraj-4-5-kg-za-25zl-CID767-IDhUzgd.html#7548b9d273 Ręce opadają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Nikt się nie przyzna, towar sprzedany (kurde, znowu się nie załapałem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 I na dodatek brak możliwości odbioru osobistego...tylko wysyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Łowcza wędka http://allegro.pl/lowcza-wedka-polecamy-i6536139465.htmlPiotrze jak byś się rozmyślił to "ZABIERAM" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Taka tam wędeczka;) Polecam też inne ogłoszenia tego Pana https://www.olx.pl/oferta/shakespeare-boron-mach-2-spoga-83-wedka-CID767-IDe9bOf.html#2bbae86200 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Może i ktoś się skusi.... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Dość regularnie, śledzę jego oferty. Ma w swojej ofercie "coś" co bardzo mnie kręci. Ale ceny proponowane przez gościa nie maja często odniesienia nawet na Japońskich czy Amerykańskich giełdach. Jednak najbardziej nurtuje mnie pytanie: jak często i ile sprzedaje tego towaru (choć trzeba przyznać, że towar ma zacny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Byłem swego czasu w celach geszeftu u Pana T.towaru ma bardzo ale to bardzo dużo , wiedzy tez a i Stanisław Lem by mógł niezłe oczy robić słuchając opowieści . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 (edytowane) Zakupił ode mnie kiedyś ów pan, poprzez znany portal aukcyjny, Cormorana Powergrip CM 270cm 2-15g za 350zl. Po jakims czasie znalazłem wsród jego ogłoszeń ten sam kij. Jestem na 100% pewien, ze to ten sam kij, bo miał charakterystyczne uszkodzenie korka na krawedzi oraz zostawiony przeze mnie mały znaczek na białej "metce" na pokrowcu. Kij był pięknie odnowiony, korek naprawiony, wyszpachlowany i wyszlifowany, lakier spolerowany. Wyglądał na prawdę ładnie, choć ja go sprzedawałem rowniez w super stanie. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, ze sprzedawał go jako nowy za 850zl... Edytowane 3 Października 2016 przez Żbiku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi