Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

Wez jakis kozik w razie czego albo jakis solidny blank muchowy co by mu dupe wychlastac za wałki jakie robi.

Do takiego cwaniaka, to lepiej z koziukami nie wyskakiwać, bo jeszcze samemu można potem odpowiadać karnie.

Tu trzeba umiejętnie typa podejść i spowodować żeby odpowiedział za te numery, które wywija.

Grzesiu jak jesteś to napisz ile młynków do Wawy poleciało i ile w poniedziałek doleci.....

Oj ciekawie będzie miał gość jak mieszka pod tym adresem....jeśli tam wogóle mieszka...

Kilkanaście będzie w poniedziałek paczkami pobraniowymi. Naszczęście  nikt nie wpłacił kasy na konto, bynajmniej z tych ludzi których znam. Na temat odebranych przesyłek nie będę się wypowiadał. Ale pewno bym dostał szału jak bym był w tym gronie szczęsliwych posiadaczy nowych kręćków.

Edytowane przez gregox

Pod tym adresem jest pustostan. Kobitka z domku obok wychodziła i zapytałem o gościa. Oczywiście nikt taki tam nie mieszka.... Wogóle już dawno tam nikt nie mieszka,w oknach folie i zaniedbane podwórko. Zadzwoniłem pod 691.... odebrał i ściema ze dopiero w środe będzie....

Ps. Nie byłem pierwszy który pytał o tego typka...

Edytowane przez przemow
  • Like 3

Typowy wałek , głownie robią to na telefonach w lokalnych ogłoszeniach , kasa idzie na anonimowe konto kart prepaid ,aktualnie po tylu wałkach banki tych kart juz nie wydają , ale w sieci nadal da się je kupić , zgłoszenie na policję można dopiero zrobić po określonym czasie wiec oszust zgarnie kase i kartę do kosza ,nawet jesli policja natychmiast by przyjęła zgłoszenie to i tak ich procedury trwaja za długo.

Sam padłem ofiarą takiego oszustwa wiec wiem jak to działa , praktycznie w 99% gość jest nie do namierzenia

po 2 miesiącach prokuratura umorzyła sprawę