Żbiku Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 A ja mam w poniedziałek dwa tp'15 pg odebrać. Zgodził się bez problemu na odbiór osobisty :-) Młynków od gościa na Wawe troche poleciało :-) ale szok będzie jak odbiorą....Od tego samego? Weź od razu moja Ultegre i daj mu po ryju przy okazji ode mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Od tego samego? Weź od razu moja Ultegre i daj mu po ryju przy okazji ode mnie i 100 zł co listonosz dostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Dziś dzwoniłem do gościa tel 691433616. Nie było problemu żadnego żeby podjechać i odebrać....I tak będe w Łowiczu to zobacze co jest pod tym adresem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) Wez jakis kozik w razie czego albo jakis solidny blank muchowy co by mu dupe wychlastac za wałki jakie robi. Edytowane 4 Listopada 2016 przez Sandre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Wez jakis kozik w razie czego albo jakis solidny blank muchowy co by mu dupe wychlastac za wałki jakie robi.Do takiego cwaniaka, to lepiej z koziukami nie wyskakiwać, bo jeszcze samemu można potem odpowiadać karnie.Tu trzeba umiejętnie typa podejść i spowodować żeby odpowiedział za te numery, które wywija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) 510 504 298Tu jest drugi trefny numer Ale na SMS y nie odpowiadał tylko oddzwaniał żeby nie było pisanej korespondencji w sprawie zamówienia Edytowane 4 Listopada 2016 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Nr jaki ja mam to 510 504 298. Mi na SMS odpisał, ze odczytał moja wiadomość na OLX i ze wysyła kreciol na wskazany adres. No i wysłał... gowno w folii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Żbiku,sprawdza się powiedzenie że tanie mięso psy jedzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Grzesiu jak jesteś to napisz ile młynków do Wawy poleciało i ile w poniedziałek doleci.....Oj ciekawie będzie miał gość jak mieszka pod tym adresem....jeśli tam wogóle mieszka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Jak robi takie jawne wały to byłby skończonym idiotą gdyby przebywał pod tym adresem i otwierał ludziom drzwi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Jak robi takie jawne wały to byłby skończonym idiotą gdyby przebywał pod tym adresem i otwierał ludziom drzwi.Możliwe że samobójca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregox Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) Grzesiu jak jesteś to napisz ile młynków do Wawy poleciało i ile w poniedziałek doleci.....Oj ciekawie będzie miał gość jak mieszka pod tym adresem....jeśli tam wogóle mieszka...Kilkanaście będzie w poniedziałek paczkami pobraniowymi. Naszczęście nikt nie wpłacił kasy na konto, bynajmniej z tych ludzi których znam. Na temat odebranych przesyłek nie będę się wypowiadał. Ale pewno bym dostał szału jak bym był w tym gronie szczęsliwych posiadaczy nowych kręćków. Edytowane 5 Listopada 2016 przez gregox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) Z tego co wiem, można "komisyjnie" otworzyć paczke przy naczelnika poczty, nawet jesli nie ma wykupionej opcji otwarcia przed odbiorem. Tak wiec polecam nie odbierać lub otworzyć w urzędzie pocztowym przed płatnością... Edytowane 5 Listopada 2016 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Pod tym adresem jest pustostan. Kobitka z domku obok wychodziła i zapytałem o gościa. Oczywiście nikt taki tam nie mieszka.... Wogóle już dawno tam nikt nie mieszka,w oknach folie i zaniedbane podwórko. Zadzwoniłem pod 691.... odebrał i ściema ze dopiero w środe będzie....Ps. Nie byłem pierwszy który pytał o tego typka... Edytowane 7 Listopada 2016 przez przemow 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Typowy wałek , głownie robią to na telefonach w lokalnych ogłoszeniach , kasa idzie na anonimowe konto kart prepaid ,aktualnie po tylu wałkach banki tych kart juz nie wydają , ale w sieci nadal da się je kupić , zgłoszenie na policję można dopiero zrobić po określonym czasie wiec oszust zgarnie kase i kartę do kosza ,nawet jesli policja natychmiast by przyjęła zgłoszenie to i tak ich procedury trwaja za długo.Sam padłem ofiarą takiego oszustwa wiec wiem jak to działa , praktycznie w 99% gość jest nie do namierzeniapo 2 miesiącach prokuratura umorzyła sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Niestety moge to potwierdzic... Nauka na własnej skórze ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Tomek od tego gościa kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Tomek od tego gościa kupiłeś?Pewnie nie ale sie kiedyś "sparzył" jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Tomek od tego gościa kupiłeś?Nie... Inny temat... Ale chemia taki sam jak u kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Nie wierzę,że typ jest nie do złapania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Nie wierzę,że typ jest nie do złapania...Prędzej ludzie prywatnie sa w stanie dopaść takiego typa, niż polska Policja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 każdy telefon da się namierzyć do kilku metrów, więc jaki problem namierzyć sygnał z takiego fona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Już go na olx nie ma...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Zgłosili ,że oszust to wywalili wszystkie oferty ele tylko na Shimano on ma dwa konta iDaiwa jest https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/3H4LF/ Edytowane 7 Listopada 2016 przez seiken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi