tom3 Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Za czołem ma potylicę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 niezła cena tego spławikaCiekawe ile jest w tej sytuacji wart mój żółtobrzeżek Darka Mleczki który powstał jako pierwszy i puzniej na jego wzorze powstała cała kolekcja żuków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 niezła cena tego spławikaCiekawe ile jest w tej sytuacji wart mój żółtobrzeżek Darka Mleczki który powstał jako pierwszy i puzniej na jego wzorze powstała cała kolekcja żuków Jak pÓźniej powstała to dobrze :-) Tapatalknięte z Teixa za pomocą Stelli 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 ups 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 (edytowane) A o co z tą płcią kołowrotka chodzi? Kategoria właściwa... Edytowane 14 Listopada 2016 przez G_rzegorz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Wybierasz podczas wystawiania i ten sprzedający tak wybrał, ze dla wszystkich jest super :-) Tapatalknięte z Teixa za pomocą Stelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 (edytowane) Nie, nie.Kołowrotek po prostu jeszcze nie zdecydował jakiej jest płci Edytowane 14 Listopada 2016 przez Pride 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Zaczęły sie poszukiwania osób, które zostały oszukane przez tego typka z Łowicza. https://www.olx.pl/oferta/kolowrotki-z-lowicza-CID767-IDiIYet.html#f13dbd044b 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 (edytowane) Jak komuś brakuje dobrego sprzętu to może "zawiesić" oko: http://allegro.pl/exist-3000-i6603361742.html#thumb/1 http://allegro.pl/daiwa-exist-hyper-custom-3012-i6603385114.html http://allegro.pl/shimano-stella-4000-i6601259989.html Edytowane 14 Listopada 2016 przez TOFIX99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 da radę to zgłosić, czy coś, żeby wykasowali? https://www.olx.pl/oferta/sum-nie-wedka-elektryczna-generator-impusow-ploszy-sumy-CID767-IDgBfqW.html#6221bb1fa6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłaszałem już tego typu oferty opisując o co chodzi i wyobraź sobie, że ogłoszenie znikało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłaszałem już tego typu oferty opisując o co chodzi i wyobraź sobie, że ogłoszenie znikałoWięc zgłoszę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Też wczoraj zgłosiłem tego elektrycznego sumiarza. OLX podobno weryfikuje zanim zaakceptuje ogłoszenie i jeśli godzą się na takie coś to moim zdaniem są współwinnymi takich praktyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Odpowiedź jest prosta. Sprzedaż takiego dziadostwa nie jest zabroniona a używanie pewnie tak. To troche jak korekty liczników..... Legalne ale..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregox Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Mam dziwne przeczucie, że to ten sam gość z Łowicza teraz na allegro szaleje http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=44609087 Tak tylko ostrzegam, jak ktoś chce niech kupuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekr07 Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 witam wszystkich-jestem tu nowy.Na allegro pojawiły się kołowrotki Shimano,Daiwa-w atrakcyjnych cenach,opis jak u oszusta z Łowicza-nie podam nicka ,ale łatwo sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregox Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 zobacz post wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohave Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Zadałem mu właśnie pytanie, czy możliwy jest odbiór osobisty i wybranie jednego z dziesięciu wystawionych sztuk Shimano Cardiffa. Czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Powie Ci ze możliwy :-) i codziennie jak zadzwonisz to powie Ci ze go nie ma bo musiał wyjechać :-)Hurtownia Reel Export ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 A może jest zalogowany na jb i też to czyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 robi wrażkę ta oferta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Jest nawet taniej niż było wcześniej :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 To taka wczesna promocja świąteczna .Zamawiasz wcześniej aby mieć pewność że na pewno dotrze ,i trafi pod choinkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Mam dziwne przeczucie, że to ten sam gość z Łowicza teraz na allegro szaleje http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=44609087 Tak tylko ostrzegam, jak ktoś chce niech kupuje.Trzeba zgłosić to może niewielu naciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Konto wisi, aukcje usunięte Tapatalknięte z Teixa za pomocą Stelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi