Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

A już myślałem, że czyta :lol:

Zgłosiłem o godzinie 9.40 a o 10.30 dostałem mail z allegro ,że już zakończyli jego działalność

ale jak znam życie nie odpuści , bo to złodziej i oszust 

Tomek trzy się nacięły w tym jedna na stelle

Edytowane przez seiken

Witam , właśnie godzinę temu prawie mnie oszukali na allegro , były wystawione dwa stradici 4000 Japan i szpule zapasowe opis był jeden sprawny drugi na części , cena 320zl , Gość miał jeszcze wystawione , ponton lunete do broni wędkę drogą oraz  małego stradica 2500 fc Japan i przy nim opis tylko producenta za 200zł , więc go kupiłem już miałem płacić , ale system podawał ze dopiero dostane nur, konta sprzedającego , dostałem mejla z adresem i tel. wiec przed wplatą zadzwoniłem do sprzedającego , którym okazał się miły starszy pan , i się okazało że o niczym  nie wie ma konto  na allegro ale nigdy nic nie sprzedawał adres i nazwisko się zgadzało . poradziłem mu by zablokował konto , on skontaktował się z allegro i momentalnie zablokowali te aukcje , Moich danych też nie dostał na mejla , miał je oszust który pięć minut po aukcji podał mi danę do wysyłki na tego Pana a numer konta całkiem inny niż miał właściciel konta , zdzwoniłem się z tym Panem i podałem mu to konto , miał iść z tym na policję , to tak piszę dla wszystkich kupujących że nawet na allegro można być obrobiony jak nie którzy na olx, ja na szczęście nie wpłaciłem  ale ilu mogło wpłacić? pozdrowienia

• Like 1

dodać zasilanie elektryczne i to dopiero będzie "hybryda"... :whistling: :doh:

Jeśli kiedykolwiek musiałbyś przekasarować kilka ton karpia lub tęczaka to modliłbyś się o taki "hybrydowy" trzonek.

Edytowane przez Pumba
  • Like 1