wojtek_n Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) Bierzcie póki tanio - to ostatnia sztuka http://allegro.pl/salmo-skinner-starry-night-orange-12cm-19g-fl-i6628143743.html Gdyby ktoś nie zauważył ceny lub promocja się skończyła to wklejam cena kup teraz2 278,00 zł Edytowane 29 Listopada 2016 przez wojtek_n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Dobrze że jest opcja na raty :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Na szczęście powyżej 300 zł przesyłka gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Musi być, że gryziony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Tubis szaleje )))))))))))))))))))))))))))))http://allegro.pl/wobler-i6630122265.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Tubis szaleje )))))))))))))))))))))))))))))http://allegro.pl/wobler-i6630122265.htmlToć kobita sprzedaje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 O rzesz ty wykonany chyba z fragmentów bursztynowej komnaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) Login wskazuje na mężczyznę jednak.... Ps jak twórca zobaczy jakie ceny osiągają jego wyroby to chyba rzuci wszystko i zacznie strugać na dwie ręce Edytowane 30 Listopada 2016 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 To ileż może być warte moje pudełko z 25 zukami ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) Dla mnie nic ;-))) ale biore się za struganie stonek, biedronek i żuków :-))) Edytowane 1 Grudnia 2016 przez przemow 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) Dla mnie nic ;-))) ale biore się za struganie stonek, biedronek i żuków :-)))Otóż to... Sami sobie nakręcone takie ceny z Tubisem i kilkoma innymi Hehe dla mnie ani nie są ładne a nie jakieś wyjątkowe... A to że ich już nie ma.... No cóż dla was to może jakiś plus... Dla mnie wyłącznie minus... Edytowane 1 Grudnia 2016 przez Tomasz eS 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Może i dla was nie są wyjątkowe Może po prostu się nie znacieA może nie doceniaciew mojej okolicy czyli też okolicy Darka 50-60 zł za żuka to normalna cena Ta cena z allegro to gruba przesada no ale Tubisa już tu każdy poznał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Przemku strugaj strugaj jeśli będą choć w połowie skuteczne tak jak Darka w co za przeproszeniem szczerze wątpię to sam kupie kilka sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Na marginesie Darek dalej struga woblery ale wyłącznie dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Może i dla was nie są wyjątkowe Może po prostu się nie znacieA może nie doceniaciew mojej okolicy czyli też okolicy Darka 50-60 zł za żuka to normalna cena Ta cena z allegro to gruba przesada no ale Tubisa już tu każdy poznał Najlepiej powiedzieć że się nie znamy... Ale wiadomo jakoś musisz sobie wytłumaczyć ich zaje*** Ps 50-60 cena jest akceptowalna i do niej nic nie mam... 450 no cóż... Trzeba mieć nas**ne we łbie tym bardziej by pokazać tu zdjęcie tego "rarytasu" a później gonić go na allegro.... Dla mnie to nie jest kolekcjonerstwo tylko robienie KOLEGÓW PO KIJU w konia.... I nie jest się kolekcjonerem a handlarzem pod przykrywką "kolekcjonera" ... A widzę tu coraz więcej takich speców.... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Na marginesie Darek dalej struga woblery ale wyłącznie dla siebie To poproś go niech Ci wystruga tą wymarzoną stronkę biedronke czy uj więc co tam Ci brakuje.. Po co szukać i kombinować? Zresztą sam już widzę że przeliczasz swoją kolekcję na $$ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 No i tu masz racje ten koleś to żaden kolekcjoner tylko TUBIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 PO 1 Darek teraz struga całkiem inne wobkipo 2 nic nie przeliczam po 3 mam już cały komplet A jak chcesz pogadać dawaj na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Przemku strugaj strugaj jeśli będą choć w połowie skuteczne tak jak Darka w co za przeproszeniem szczerze wątpię to sam kupie kilka sztuk Piotrze nie omieszkam spróbować :-) Jedni kolekcjonują znaczki, inni młynki a Wy te woblerki. Wiara w skuteczność przynęty czyni cuda :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Nie znam Darka i nie wiem co struga.. Ale pewnie jak zobaczył ci wyczyniacie z jego woblerami to pewnie przestał sprzedawać... ???? (wcale bym się nie zdziwił) ku waszej uciesze ta giełda "koleżenska" już za duzo widziała... Jak nie kolekcje to rarytasy z AliExpress (nie pisze o sklepach czy ludziach trudniacych się legalnie handlem ich kosztami etc) jak nie Ali to znowu kombinowane kołowrotki z cudami w środku.... I inne kwiatki o których wszyscy wiedzą ale nikt się nie odzywa.... KOLEDZY!!! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Tak więc Tomku powiedz co jest czy też było nie kileżenskiego w moim zachowaniu i propozycjach wymiany lub kupna wobków Darka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Przemku spróbuj od razu wystrugać boleniówki Darka to wtedy dopiero zarobisz jeśli na tym ci zależy jak będą tak skuteczne biorę całą pierwszą partie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkiewicz Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Meppsy w "świetnym stanie" o cenie nawet nie wspomnę http://allegro.pl/kolekcja-meppsow-i6630330665.html#thumb/1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) Ciekawe czy za cały komplet , czy za sztukę.Biedronka nie poszła to może chociaż mepsikii ktoś weźmie. Edytowane 1 Grudnia 2016 przez tom3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 na priv dostałem wiadomość że biedronka sprzedana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi