Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

Bierzcie póki tanio - to ostatnia sztuka   http://allegro.pl/salmo-skinner-starry-night-orange-12cm-19g-fl-i6628143743.html

Gdyby ktoś nie zauważył ceny lub promocja się skończyła to wklejam

cena kup teraz

2 278,00 zł
Edytowane przez wojtek_n

Dla mnie nic ;-))) ale biore się za struganie stonek, biedronek i żuków :-)))

Otóż to... Sami sobie nakręcone takie ceny z Tubisem i kilkoma innymi B) Hehe dla mnie ani nie są ładne a nie jakieś wyjątkowe... A to że ich już nie ma.... No cóż dla was to może jakiś plus... Dla mnie wyłącznie minus... B) Edytowane przez Tomasz eS
  • Like 3

Może i dla was nie są wyjątkowe

Może po prostu się nie znacie

A może nie doceniacie

w mojej okolicy czyli też okolicy Darka 50-60

zł za żuka to normalna cena

Ta cena z allegro to gruba przesada no ale Tubisa już tu każdy poznał :)

Najlepiej powiedzieć że się nie znamy... Ale wiadomo jakoś musisz sobie wytłumaczyć ich zaje*** :D

Ps 50-60 cena jest akceptowalna i do niej nic nie mam... 450 no cóż... Trzeba mieć nas**ne we łbie tym bardziej by pokazać tu zdjęcie tego "rarytasu" a później gonić go na allegro....

Dla mnie to nie jest kolekcjonerstwo tylko robienie KOLEGÓW PO KIJU w konia.... I nie jest się kolekcjonerem a handlarzem pod przykrywką "kolekcjonera" ... A widzę tu coraz więcej takich speców....

• Like 7

Na marginesie Darek dalej struga woblery ale wyłącznie dla siebie :)

To poproś go niech Ci wystruga tą wymarzoną stronkę biedronke czy uj więc co tam Ci brakuje.. Po co szukać i kombinować? Zresztą sam już widzę że przeliczasz swoją kolekcję na $$ :D
  • Like 1

Przemku strugaj strugaj jeśli będą choć w połowie skuteczne tak jak Darka w co za przeproszeniem szczerze wątpię to sam kupie kilka sztuk :)

Piotrze nie omieszkam spróbować :-) Jedni kolekcjonują znaczki, inni młynki a Wy te woblerki.

Wiara w skuteczność przynęty czyni cuda :-)

Nie znam Darka i nie wiem co struga.. Ale pewnie jak zobaczył ci wyczyniacie z jego woblerami to pewnie przestał sprzedawać... ???? (wcale bym się nie zdziwił) ku waszej uciesze ;) ta giełda "koleżenska" już za duzo widziała... Jak nie kolekcje to rarytasy z AliExpress (nie pisze o sklepach czy ludziach trudniacych się legalnie handlem ich kosztami etc) jak nie Ali to znowu kombinowane kołowrotki z cudami w środku.... I inne kwiatki o których wszyscy wiedzą ale nikt się nie odzywa....

KOLEDZY!!!

• Like 6