Mariusz54 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Czy ten nadmiar kleju przy sterze w tej biedronce to normalne u mnie jakoś to lepiej wygląda Jak dla mnie ta biedronka jest jak najbardziej ok. Poza ceną oczywiście. A mam tego trochę. Ale pewnie się nie znam. Są lepsi fachowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Robert wstaw jednego od 1 zeta i zobaczymy czy rzeczywiście jest taki popyt. :P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 No to teraz czekamy na żartownisia, który je podrobi i będzie sprzedawał jako okazje po 6 dych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Mariusz co według ciebie jest nie tak z ta cena Proponowales mi stonke za 200zł i ta cena była dla ciebie ok ;)Dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Mariusz co według ciebie jest nie tak z ta cena Proponowales mi stonke za 200zł i ta cena była dla ciebie ok ;)DziwnePrzed kilkoma godzinami pisałeś w innym temacie że Mariusz to Tubis/Nida i możesz to udowodnić w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Piotrek a Ty mi boleniówkę za 350. Wstawić tu twój cennik który mi wysłałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 No to teraz czekamy na żartownisia, który je podrobi i będzie sprzedawał jako okazje po 6 dych Ja się zdeklarowałem kiedyś że będę strugał podróby po 50dych :-) kurcze tylko czasu nie mam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Przed kilkoma godzinami pisałeś w innym temacie że Mariusz to Tubis/Nida i możesz to udowodnić w 100% Tomku no właśnie to przegapiłem. Kurczę dzisiaj przecież nie Adama a ja mam swoje świeto i nie mam tyle czasu na forum co zwykle. Co straciłem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zapytaj kolegi Piotrka... ???? przedtem był chętny do wyjaśnień... Może dalej jest? Kolegi @Nida już nie ma wśród nas.... Dostał bana (R. I. P.) Ps... Podeślijcie Darkowi linka do aukcji... Linki do tematów o jego przynętach... Jak zobaczy co narobił może wróci do nożyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 (edytowane) Podobno ma wrócić. Ale to już nie będzie to samo. Wcześniej robił je z pasji, a teraz będzie je robił dla kasy. Dla mnie to już nie to samo. Edytowane 19 Stycznia 2017 przez Mariusz54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Wystrugałem woblerka, którego wyceniłem na milion złotych.Znalazł się nabywca.Zapłacił mi dwiema blaszkami, wartymi po pół miliona za sztukę. Ktoś to przebije? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Mogę dać 4 gumki po 250 000. Plus gratis co byś nie był stratny. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zapytaj kolegi Piotrka... ???? przedtem był chętny do wyjaśnień... Może dalej jest? Kolegi @Nida już nie ma wśród nas.... Dostał bana (R. I. P.) Ps... Podeślijcie Darkowi linka do aukcji... Linki do tematów o jego przynętach... Jak zobaczy co narobił może wróci do nożyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Przedtem napisałem że wyjasnie na priv.I napisałem ci wiadomość priv.Więc czytaj Tomku to co ci piszą a nie zamieszania szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Ale ja przecież nie napisałem żeby pytal w wątku... Napisałem że Ty umiesz to wyjaśnić i aby zapytał Ciebie ... ???? więc kto nie czyta że zrozumieniem? Napisałeś w otwartym wątku o tym że na 100% to Tubis czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Dla mnie tak to on Do wyjaśnienia zainteresowanym skąd moje podejrzenie zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Możesz tu wyjaśnić. Sam jestem ciekaw co wymyśliłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 tak to czytam i czytam i ni ch...a nie wiem o co ta gówno burza 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Admin porobił trochę porządków, stad brak ciągłości. Co nie zmienia faktu, ze i tak nie ma sensu :-) Tapatalknięte ze srajfona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Wystrugałem woblerka, którego wyceniłem na milion złotych.Znalazł się nabywca.Zapłacił mi dwiema blaszkami, wartymi po pół miliona za sztukę. Ktoś to przebije? Jak te dwa koty po 50 000 za psa po 100 000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Dzisiaj taniej -http://allegro.pl/biedronka-darek-mleczko-unikat-22mm-plywajaca-i6676732590.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Obserwuje te aukcje i czy mi się wydaje, że ktoś sztucznie podbija ceny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Jakoś szczęściu wypada pomagać jak frajerów brak :) . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Hehe no racja racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Nie z allegro, ale inny hit. Tyberiusz się pokazał. https://www.olx.pl/oferta/daiwa-tournament-3000-z-i-a-CID767-IDgtJwL.html#9161e43007 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi