tomi101 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 No to teraz czekamy na żartownisia, który je podrobi i będzie sprzedawał jako okazje po 6 dych Ja się zdeklarowałem kiedyś że będę strugał podróby po 50dych :-) kurcze tylko czasu nie mam Panowie ,był kiedyś taki i wcale nie żartowniś, co tworzył dość wierne kopie żuków Darka.Przynajmniej tak mawiali.Miał sporo czasu na struganie ,na ryby też .Nie sprzedawał praktycznie wcale, nawet po 50 czy 60pln.To były dobre czasy... Szkoda ,że już nie posiadam tego zbioru.... Pozdrawiam Tomi 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Ładne i faktycznie dość podobne przynajmniej na pierwszy rzut oka miałem 5sztuk zostały mi tylko 2 z tych cukierków Edytowane 20 Stycznia 2017 przez pit1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Żuczki Mleczki mają jakąś wybitną pracę czy coś? Czy chodzi po prostu o sentyment? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Co niektórych zatakalo pewnie Tomku jak zobaczyli twoje zdjęcie i ciekawe co ci wszyscy koledzy na to że te Twoje żuki nie były do kupienia nawed za 60zł pewnie i tak nie zrozumieją Tak więc do wszystkich najmadrzejszych ja sam kupiłem tu na forum od jednego kolegi 4 Mleczki i 2 inne wobki za 100zł i za to mu naprawde szczerze dziękuje ale i też tu na ty samym forum kupiłem 1żuka za 150zł więc cena tych wobkow jak i każdych innych jest taka jaką w stanie jest zaakceptowa kupujący .Tak więc proszę wszystkich dajcie spokuj z tymi swoimi uwagami na temat cen .Pasuje kupuje nie psuje nie kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Tak więc proszę wszystkich dajcie spokuj z tymi swoimi uwagami na temat cen .KUJ żelazo póki gorące, a SPOKÓJ pewny...Nie jest to uwaga na temat ceny [emoji12] Tapatalknięte ze srajfona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 (edytowane) Daniel, czasem czytam- nie dotrze. "Tagrze prurzna tfa robota..." Edytowane 21 Stycznia 2017 przez Fossegrim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 (edytowane) Co niektórych zatakalo pewnie Tomku jak zobaczyli twoje zdjęcie i ciekawe co ci wszyscy koledzy na to że te Twoje żuki nie były do kupienia nawed za 60zł pewnie i tak nie zrozumieją Tak więc do wszystkich najmadrzejszych ja sam kupiłem tu na forum od jednego kolegi 4 Mleczki i 2 inne wobki za 100zł i za to mu naprawde szczerze dziękuje ale i też tu na ty samym forum kupiłem 1żuka za 150zł więc cena tych wobkow jak i każdych innych jest taka jaką w stanie jest zaakceptowa kupujący .Tak więc proszę wszystkich dajcie spokuj z tymi swoimi uwagami na temat cen .Pasuje kupuje nie psuje nie kupuje Tak skromnie zapytam. Po co komentowałeś ceny Tubisa/ Nidy czy jak on tam sie zwał? Edytowane 21 Stycznia 2017 przez przemo_w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Bo co jak co ale 500zł to chyba przesada nie uważasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Przecież mógł i za 1000zł wystawić. Zainteresowanie bądź jego brak , zweryfikuje cenę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Rozumiem że popierasz na tym forum takich jak on bo nie rozumiem dlaczego drążysz ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Przecież to nie ja rozpętałem tą Żuko/ biedronkową schizę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Ani jaJa Darka znam cenię i szanuje kupuję wobki dla swoich potrzeb te co wystawiłem mam kilka sztuk wybrałem te co mi odpowiadają reszta idzie w światCi co zrobili zamieszanie nawet nie wiedzą kto to jest Darek Mleczko ja urywam tą dyskusję wrazie pytani uwag i pretęsji zapraszam na priv. To nie jest odpowiedni dział na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Ani jaJa Darka znam cenię i szanuje kupuję wobki dla swoich potrzeb te co wystawiłem mam kilka sztuk wybrałem te co mi odpowiadają reszta idzie w światCi co zrobili zamieszanie nawet nie wiedzą kto to jest Darek Mleczko ja urywam tą dyskusję wrazie pytani uwag i pretęsji zapraszam na priv. To nie jest odpowiedni dział na to Ale nikt nie ma do Ciebie pretĘsji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Dokładnie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Co niektórych zatakalo pewnie Tomku jak zobaczyli twoje zdjęcie i ciekawe co ci wszyscy koledzy na to że te Twoje żuki nie były do kupienia nawed za 60zł pewnie i tak nie zrozumieją Tak więc do wszystkich najmadrzejszych ja sam kupiłem tu na forum od jednego kolegi 4 Mleczki i 2 inne wobki za 100zł i za to mu naprawde szczerze dziękuje ale i też tu na ty samym forum kupiłem 1żuka za 150zł więc cena tych wobkow jak i każdych innych jest taka jaką w stanie jest zaakceptowa kupujący .Tak więc proszę wszystkich dajcie spokuj z tymi swoimi uwagami na temat cen .Pasuje kupuje nie psuje nie kupuje Bo co jak co ale 500zł to chyba przesada nie uważasz Albo rybka, albo przemarsz wojsk - wybieraj 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Daniel, czasem czytam- nie dotrze. "Tagrze prurzna tfa robota..." I tak puszcza mi co trzydziesty, któryś tam raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Bo co jak co ale 500zł to chyba przesada nie uważasz Tak? Przecież Ty masz podobny cennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 o ku....a,a ja głupi nie kupiłem nic z wobków Tomy"ego-przecież jak przestanie je robić będą po 2,5 tyś.Mam kilka gum,ale co tam się za nie weżmie- po 150zł/szt to max... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Tomy jak Tomy, pomyśl o wobach Ginei ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielinskik Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 (edytowane) 6000 zł <3 Podziwiam http://allegro.pl/zestaw-wedkarski-meggggggaaaaaa-i6692599463.html#thumb/7 A tutaj mistrz marketingu, tytuł i opis robią robotę http://allegro.pl/wedka-sam-nie-wiem-jak-ja-nazwac-i6691030254.html#thumb/6 Edytowane 23 Stycznia 2017 przez wielinskik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 (edytowane) Toż to nieśmiertelny Instant Fisherman! Telezakupy Mango, lata 90-te. Raz, dwa, trzy! Można łowić i okonie, i rekiny! Widziałem nawet kiedyś jakiegoś szczęśliwego nabywcę z tym sprzętem nad wodą BOB1, może do Twojej szafy.....półka chińsko-amerykańska? W jednej wędce jest cała historia wędkarstwa, do tego w każdą stronę - ja tu widzę nawet natchnienie dla Delfina Edytowane 23 Stycznia 2017 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan krk Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 A tutaj mistrz marketingu, tytuł i opis robią robotę http://allegro.pl/wedka-sam-nie-wiem-jak-ja-nazwac-i6691030254.html#thumb/6 Mam nazwę adekwatną - WĘDKA LEŃ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 http://allegro.pl/garmin-panoptix-forward-sonar-fv-23-gwarancja-i6681192834.html#thumb/4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 http://allegro.pl/garmin-panoptix-forward-sonar-fv-23-gwarancja-i6681192834.html#thumb/4Nie załapałem co w tej ofercie jest śmiesznego.Przepraszam - korzystam z telefonu i może czegoś nie dostrzegam. Tapatalknięte ze srajfona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian K Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 zapewne cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi