Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

No tak sprawdzi cenę... I co pomyśli o sklepie?

Ale z drugiej strony takiego sprzedawcę łatwo zapamiętać i pewnie często ludzie zaglądają,choćby z ciekawości, a tu za jakiś czas fajne przedmioty i w dobrej cenie!

I interes się kręci...

Albo zaglądasz a tam przecena z 1200 na 11zł i co robisz? Na taką promocję każdy się skusi.

Edytowane przez cyprys19

Myślę ze nic z tym zrobić nie można póki nie dojdzie do oszustwa - wyłudzenia- próby wyłudzenia   ,można tylko zgłosić do OLX-a .

Napisałem wczoraj  ze jestem zainteresowany stella ,  pytalem jak mamy sfinalizowac trransakcje 

oto co dzis mi odpisał 

Moge wystawic na allegro . Towar wysylany jest z usa . I srednio w ciagu 10 dni jest na miejscu

moja odpowiedz 

Ale ja nie potrzebuje wystawiania na allegro .Czyli jak dobrze rozumiem fizycznie towar jest teraz 
nie dostępny na miejscu ?

odpisal

Ja jestem w usa i  wysylam je z usa

milczal przez 8 godzin ,a teraz pisze  - gdzie wszyscy normalni w USA spia (różnica czasu  ) 

Macie jakies pomysly jak z gosciem pisac by wyciagnac z niego jak najwięcej i zgłosić na psy ,moze  by sie udalo go udupić 

Moda prosilbym o przeniesienie tego postu w odpowiednie miejsce  - jesli takowe jest na forum 

Edytowane przez robisum1

Myślę ze nic z tym zrobić nie można póki nie dojdzie do oszustwa - wyłudzenia  ,można tylko zgłosić do OLX-a .

Napisałem wczoraj  ze jestem zainteresowany stella ,  pytalem jak mamy sfinalizowac trransakcje 

oto co dzis mi odpisał 

Moge wystawic na allegro . Towar wysylany jest z usa . I srednio w ciagu 10 dni jest na miejscu

moja odpowiedz 

Ale ja nie potrzebuje wystawiania na allegro .Czyli jak dobrze rozumiem fizycznie towar jest teraz 

nie dostępny na miejscu ?

odpisal

Ja jestem w usa i  wysylam je z usa

Poproś go o prawdziwe fotki.

Ja już zgłosiłem jego ogłoszenia.

Nie chce go wystraszyć - a wyciągnąć jak najwięcej danych 

Zapytałem o gwarancje 
- odpisuje caly czas z telefonu

• Otrzyma pan pelna dokumentacje z urzedu celnego , nastepnie trzeba wyslac do normark polska oni wszystko zalatwia

Czy mam podac dane do przelewu ???
  • Moge wystawic rowniez na allegro
  •  
    i stara metoda na okazje - pospieszanie naiwniaka 
    Wiec jaka decyzja ???

Zadalem mu pytanie laika 
    • Chwilka to nie kupno worka kartofli -))
      nie rozumiem warunków gwarancji,co ma urzad ceny do gwarancji i firma normark 
      Czy cena 1300 zl zawiera wysylke z USA i oplaty celne ?

odpowiedz ;

• Tak to cena calkowita

•  

A urzad celny ma to ze sprawdza pochodzenie towaru

•  

A shimano na polske obsluguje normark

moje pytanie 

Dobrze to poprosze dane i ew wystawienie na allegro wie Pan bede bardziej spokojny ze przesyłka gdzieś nie zaginie po drodze 
        A jak ja mam Panu zapłacić

(siedzi non stop na OLX-sie bo po kilku sekundach od mojej odpiwidzi juz ja czyta i odpisuje  )

Odpisal ;

aphmontage

Wystawie na allegro i kliknie pan kup teraz i zaplaci przez allegro i bedzie wszystko ok

Edytowane przez robisum1
  • Like 1