Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

A to jego nr telefonu.Przed chwilą podał... ;)  570837883

Nie mam pomyslu jak sie do niego dobrac ,powinien byc jakis dzial w policji do ktorego wyslalo by ie link z trefnym ogloszeniem i pwinni dokonac zakupu kontrolowanego czy jak to zwal i wziac g oza dupe .

POLICJA gdzie jesteście  :ph34r: ,na pewno jest tu jakis przedstawiciel wladzy 

Wyslal mi zdjecie 3000

post-53324-0-13804900-1486461978.jpg

Edytowane przez robisum1
  • Like 1

Czysty WAŁ i nic nie zrobisz...Skasują ogłoszenia to zamieści na nowe konto następne.I tak w koło Macieja.Dopóki ktoś nie kupi (tzn.zostanie oszukany i zgłosi oszustwo na Policję to nic nie poradzisz.).Może ktoś chętny na ten numer? :D Zostanie bohaterem!

Gdyby policji się chciało, to namierzenie takiego gościa nie jest trudne.

Jeśli uzywa komórki, to musiałby zmieniać i telefon co chwila, bo telefon logując sie do sieci, oprócz tego ze numerem z prepaida czy innej karty sim, jednocześnie wysyła numer IMEI. Nawet więc po zmianie w nim karty da się sam aparat namierzyć nawet już z innym numerem.

Podobnie laptop, tablet czy inny sprzęt z którego loguje się na OLX.

Tylko komu z policji chce się z tym babrać...

Gdyby policji się chciało, to namierzenie takiego gościa nie jest trudne.

Jeśli uzywa komórki, to musiałby zmieniać i telefon co chwila, bo telefon logując sie do sieci, oprócz tego ze numerem z prepaida czy innej karty sim, jednocześnie wysyła numer IMEI. Nawet więc po zmianie w nim karty da się sam aparat namierzyć nawet już z innym numerem.

Podobnie laptop, tablet czy inny sprzęt z którego loguje się na OLX.

Tylko komu z policji chce się z tym babrać...

Wlasnie o to chodzi ze aby oni mieli podstawe do dzialania to szarak musi zostać najpierw oszukany ,tak mi sie wydaje 

edit 

juz usuneli z olx-a

Edytowane przez robisum1

Na olx oferta nieaktualna.Napisałem wiadomość z zapytaniem ,czy jest opcja wysyłki za pobraniem ze sprawdzeniem przesyłki przed odbiorem.

cyt.Towar jest wysyłany z usa więc ciężko.Pytam czy mogę odebrać w Rzeszowie odp. Tak za 21 dni.Czekam na podanie adresu ,gdzie ma być odbiór osobisty.

Jeśli numer telefonu podał prawdziwy to gościu sprzedawał Audi

http://allegro.pl/audi-a6-c4-r5-2-5-tdi-174-km-i6676092441.html#thumb/1

raczej prawdziwy tzn. konto na allegdrogo  te same co od kreciolkow 

i silnik w styczniu  mial na alledrogo 

http://allegro.pl/silnik-zaburtowy-yamaha-40-i6683913366.html

Edytowane przez robisum1

Czysty WAŁ i nic nie zrobisz...Skasują ogłoszenia to zamieści na nowe konto następne.I tak w koło Macieja.Dopóki ktoś nie kupi (tzn.zostanie oszukany i zgłosi oszustwo na Policję to nic nie poradzisz.).Może ktoś chętny na ten numer? :D Zostanie bohaterem!

Jest tu na forum taki jeden, co jak go zbanują zamieszcza nowe konto .Pewnie sam już wie o kim mowa,zaczyna się tak samo na dwóch profilach na N.

• Like 1