coma Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Gość mógł też ukraść konto prawdziwej osobie i korzysta z jej danych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Jeden ktoś kupił-kliknął ,,kup teraz,, stelkę na alledrogo... http://allegro.pl/shimano-stella-japan-i6709833142.html Edytowane 7 Lutego 2017 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Cena czyni cuda i jakiś mocno naiwny zawsze się znajdzie.Na takich właśnie mało ostrożnych czekają tacy oszuści. Wystarczy trzeżwo ocenić sytuacje i już odechciewa się kupować. Zero komentarzy, nowe konto, mocno niska cena i obraz odsłania się sam. No ale ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Jeden ktoś kupił-kliknął ,,kup teraz,, stelkę na alledrogo... http://allegro.pl/shimano-stella-japan-i6709833142.html noo kiedyś kumpla syn przypadkowo przez tableta kupił komplet opon do traktora za 8 tyś no i był dym...więc różnie może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregox Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Jeden ktoś kupił-kliknął ,,kup teraz,, stelkę na alledrogo... http://allegro.pl/shimano-stella-japan-i6709833142.htmlTak ja kupiłem tylko po to żeby dane wydobyć gościa już zgłosiłem. A jako ciekawostkę dodam, że dzwonił do mnie i pytał sie jaki model wybieram. Zawsze można odstąpić od umowy kupna zawieranej na odległość. Edytowane 7 Lutego 2017 przez gregox 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 @gregox,postawa godna bohatera!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Jak typ nastawiony na wałki, to watpliwe też, aby danre były prawdziwe.Pewnie pograsuje troche zanim go zablokująna na portalach aukcyjnych, może kogoś "upoluje" co wpłaci kase. Od czasu do czasu pojawiają się tacy amatorzy cudzych pieniędzy.Siedzi gdzieś za granicą i czuje się bezkarny. Znalazł sobie taki sposób, aby wypełnić czas i przy okazji troche grosza wydobyć od łowców okazji. Najlepszym lekarstwem na walke z takimi typami, to rozsądek kupujących.Nie dać się omamić niską ceną i zgłaszać administratorom portalu podejrzane oferty sprzedaży. Szkoda nerwów i czasu, które się straci przy walce o odzyskanie kasy. Edytowane 7 Lutego 2017 przez Tom@son Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Też mnie pytał o ''pojemność".Odpisałem 4000 ,nie wiem czy zakminił bo cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Gość mógł też ukraść konto prawdziwej osobie i korzysta z jej danych.Kolega miał taki przypadek ,koleś z jego konta chciał sprzedać towar i prawie mu się udało .Typ był bardzo przebiegły nawet na maila się włamał.Kolega zgłosił to na ALL w ciągu kilku minut konto kolegi zostało zablokowane .A na policji głupi uśmieszek i tyle w temacie.Skarb Państwa na tym nie traci to mają to w ..... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 https://www.olx.pl/oferta/abu-zebco-cardinal-3-kolowrotek-CID767-IDg6OZP.html#fdb495bbdc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Tak ja kupiłem tylko po to żeby dane wydobyć gościa już zgłosiłem. A jako ciekawostkę dodam, że dzwonił do mnie i pytał sie jaki model wybieram. Zawsze można odstąpić od umowy kupna zawieranej na odległość.Grzesiek mistrz :-)@Rafaello to jest chyba ten sam gość , który podpitolił zdjęcia Twojej Stellki jak na giełdzie była... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Grzesiek mistrz :-)@Rafaello to jest chyba ten sam gość , który podpitolił zdjęcia Twojej Stellki jak na giełdzie była...Chodzi o F-kę? bo tej 14tki nigdy nie sprzedawałem (i nie zamierzam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Tak o babcie Fkę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolta Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 siatka wędkarska (chyba zawodnicza) //www.olx.pl/oferta/sprzedam-siec-wedkarska-CID767-IDkcKWG.html#eba262a0d9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tupas Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Jeden ktoś kupił-kliknął ,,kup teraz,, stelkę na alledrogo... http://allegro.pl/shimano-stella-japan-i6709833142.html niestety ktoś klikną drugą, masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 A co o tym myślicie?https://www.olx.pl/oferta/shimano-stella-millenium-4000-ss-kolowrotek-super-stan-kolekcjonerski-CID767-IDjBfRL.html#c9a9567c64 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 A co o tym myślicie?https://www.olx.pl/oferta/shimano-stella-millenium-4000-ss-kolowrotek-super-stan-kolekcjonerski-CID767-IDjBfRL.html#c9a9567c64Nie odbiera telefonu !!! ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Wystawiana już chyba drugi raz. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 I miejscowość na granicy Polski by większość miała daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Wszystko przemyślane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 I miejscowość na granicy Polski by większość miała daleko Mamy na JB kilku kolegów z Bielska Podlaskiego czyli ze 25-30km max mają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Sprzedaje jako Piotr ,po kliknieciu wszystkie przedmioty sprzedajacego -Grazyna od taka mała zmiana ,- tak najlepiej znelaec kogos z tamtej okolicy -i podjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Mamy na JB kilku kolegów z Bielska Podlaskiego czyli ze 25-30km max mają. Tofix juz pewnie wjazd na chate robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Tofix juz pewnie wjazd na chate robi A weź i zrób jak z gościem nie ma jak się umówić !!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Ja też miałem podjechać po tą Stelle, ale dzwoniłem jak w rynnę,prosiłem też Piotrka (Tofixa)żeby zadzwonił i tak jak pisze wyżej.. bez odbioru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi