Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

Ale musiał bym założyć szafę, ze śmiesznymi rzeczami.

Wiele lat temu oglądałem amerykańskie "mango" Można było kupić to cóś ale i wtedy i teraz parskam ze śmiechu :D  :D  :D

• Like 1

(...)PAN ma silniki w bardzo dobrych $, jednak przestrzegam! na 3szt silników ktore Pan oferuje 3 są sztukami:) 15 ma nr z 5, 25 nie istnieje a 20 jest prawie ok:)

?

"3 są sztukami"??? W sensie, że co - wystawiane w galerii sztuki?

15 ma nr z 5 - czyli to dobrze, niedobrze, czy tak sobie?

"25 nie istnieje" -  :huh: 5 x 5 = nie istnieje? Zgłupiałem...

"20 jest prawie OK" - Pięć dwudziestek i mam stówkę, jak dla mnie, całkiem OK.

No chyba, że poeta miał coś innego na myśli i dokonał takich skrótów myślowych, że wyszło, jak wyszło ;)

• Like 2

Coś z serii "mądry nie zapyta a głupi i tak nie zrozumie" :)

Silnik 15 km- nr seryjne z tabliczki znamionowej pochodzą otóż z silnika o mocy 5 km

25 km- numery seryjne z tabliczki znamionowej nie istnieją,

20 km- nr seryjny istnieje i prawie to jest nr silnika z tych lat i tego modelu.

Wszystkie tabliczki podrobione w sposób dość znacząco odbiegający od oryginału, inna czcionka, nie w tych miejscach pogrubiona itd. Patrząc na te 3 sztuki sądzę że Pan sprowadzajacy silniki zza granicy chrzci tzn ulepsza wszystkie silniki na potrzeby polskiego rynku a trochę tego ma tzn tej sztuki.

Edytowane przez womaly23
  • Like 3

Ten gość ze Szczytna ma w swojej ofercie same perełki! :D  Stare kije, które moim zdaniem dupy nie urywają, a ceny przeważnie sporo większe niż jak były nowe...Ciekawe za ile by ten handlorz wystawił Stelkę Millenium, gdyby takową posiadał :ph34r: