Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

Legendarna amerykańska marka...

.........

Przesadnie to określił to fakt, ale obczytałem o nim trochę, w ręku go miałem i nie skreślał bym go pochopnie (przynajmniej jeśli chodzi o produkt w tej cenie).
​A co do testu to jest to o innym modelu,  ten jest właściwy ;)

Tunningować też się daje.

Znam młynek :) u mnie od nowości, przez 4 sezony przy wędce sandaczowej, a łowię sporo. Na zdjęciach wygląda bardzo ładnie bo dbam o sprzęt. Nie widać knoba bo mało co z niego zostało...ja go sprzedałem w tamtym roku za 1000zł. Pracował ok, ale już mu trochę brakowało do nowego. Brak pokrowca w zestawie jak widać nie ma :)

http://allegro.pl/show_item.php?item=6752066534 aukcja właśnie odwołana a jako powód podano kradzież, tak więc jak ktoś kupił to chyba od pasera

http://allegro.pl/show_item.php?item=6752066534 aukcja właśnie odwołana a jako powód podano kradzież, tak więc jak ktoś kupił to chyba od pasera

Po prostu sprzedał poza aukcją i tyle a powód wyssał z palca

Kolego fonix po prostu kolega licytował w tej aukcji i po odwołaniu przez wystawiajacego otrzymał takie info

jakie wpisał sprzedający po odwołaniu ofert

Edytowane przez seiken
  • Like 1

Ja ten wpis odebrałem tak, że allegro zamknęło aukcję mając uzasadnione podejrzenia, że przedmiot sprzedaży jest kradziony. Pewnie odebrałem niewłaściwie.

Jak allegro zamyka aukcje, to jest to wyrażnie napisane, że aukcja zakończona przez pracownika allegro. (chyba nawet napis na czerwono) i wtedy nawet nie można wejść już w ta aukcje.

Każdy sprzedający może zakończyć aukcję kiedy ma na to ochotę albo taki kaprys, alle najważniejszym celem takiego zabiegu jest mniejsza bądź zerowa prowizja dla najdroższego serwisu aukcyjnego w Polsce. Ot i cała tajemnica poliszynela ;)

W przypadku juz  trwającej  licytacji ma do wyboru podanie dwu powodów 

kradzież lub zniszczenie - i jedno z tych powodów zostało podane  

https://faq.allegro.pl/24617/24615/26849/kiedy-jako-sprzedajacy-moge-odwolac-oferte-kupna-zalicytowan

Dokładnie.

O tym pisałem wyżej.

Jak poda inny powód, to dostaje ostrzeżenie.