Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

Czy to jest już wystarczające wyjaśnienie, więcej nie trzeba pisać. Poza tym oglądnij wszystkie jego aukcje i zadaj sobie pytanie - Czy przypadkiem te ceny nie urwały mu się z choinki ???

Nie rozumiem Twoich wyjaśnień, napisz konkretnie o co chodzi.

To że ma wysokie ceny to fakt, ale to nie znaczy że jest oszustem.

• Like 1

Kupiłeś coś od niego??? rozmawiałeś z nim??? widziałeś rzeczy przez niego wystawiane z opisem - NOWY??? 

Co tu pisać i wyjaśniać , gdy ktoś robi ludzi w WAŁA i czeka tylko na JELENI wciskając im chłam. 

Choć czasami są w śród nich rzeczywiście NOWE rzeczy, ale to rodzynki i nie za taką cenę!!!

Zresztą proponuję samemu spróbować. Najwięcej się wtedy dowiesz.

Pozdrawiam - GAME OWER.

Edytowane przez miramar69

Kupiłeś coś od niego??? rozmawiałeś z nim??? widziałeś rzeczy przez niego wystawiane z opisem - NOWY??? 

Co tu pisać i wyjaśniać , gdy ktoś robi ludzi w WAŁA i czeka tylko na JELENI wciskając im chłam. 

Choć czasami są w śród nich rzeczywiście NOWE rzeczy, ale to rodzynki i nie za taką cenę!!!

Zresztą proponuję samemu spróbować. Najwięcej się wtedy dowiesz.

Pozdrawiam - GAME OWER.

Przykre jest to, że pisząc do Ciebie kulturalnie próbuje się czegoś dowiedzieć a Ty wylewasz z krzykiem na mnie swoje żale - jakbym co najmniej miał coś wspólnego z Twoją krzywdą?

Trzymajmy się zatem GAME OWER...

• Like 3

Ja kiedyś rozmawiałem z tym Tyberem. On cały czas twierdzi, że jego kołowrotki to prawdziwe JDM, wyprodukowane w Japonii i dlatego są tyle warte.

Jego wędki to też jedyne wyprodukowane w stanach, bo wszystkie obecne to chiny, nawet jak producent twierdzi, że dany blank jest robiony w stanach.

Wygląda to jakby człowiek oderwał się od rzeczywistości jakiś czas temu i żyje w swoim wyimaginowanym świecie :)

Uwaga na to ogłoszenie brak odbioru osobistego tylko przesyłka i nikt nie odbiera telefonu tylko odpowiada na wiadomości a młynek ten to fajna okazja

https://www.olx.pl/oferta/shimano-stella-millenium-4000-ss-CID767-IDmGydS.html#679f8a7f0d

http://allegro.pl/shimano-stella-millenium-4000-ss-i6847618263.html

Zdjecia te same, ta sama lokalizacja, podobne kwoty ;)

Edytowane przez Żbiku
  • Like 1

Koledzy uważajcie bo na olx jest oszust sprzedaje tanio woblery i inne wędkarskie rzeczy. Lokalizacje robi zazwyczaj z warmińsko-mazurskiego. Ja niestety dałem się nabrać na 55zł. 19114793_1563580810357956_1439578174_n.jjedno z jego zdjęć (wyciągnięte z internetu19181855_1563580763691294_1003972485_o.j)

Tak z ciekawości: ile znasz Kaś (czytaj pań) które mają pojęcie o woblerach ?

SlawekNikt akurat dla mnie imię na koncie wiele nie mówi. Kupowałem już kilkakrotnie czy to wędkarskie przynęty czy inne rzeczy które wiązać by się mogły męskimi ale zawsze dostawałem co chciałem albo okazywało się ze po prostu np mąż korzystał z konta żony.

Pointman dzięki za radę. Jeśli możesz to podpowiedz jak to się odbywa czy trzeba na jakieś przesłuchania jeździć czy po prostu składasz zawiadomienie i czekasz?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk