pointman Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Weż na policję wszstko co masz i wiesz o sprzedawcy: nr ogłoszenia olx (najlepiej je wydrukuj), wydruki przelewu, nr telefonu, korespondencję ze sprzedającym, itp. Na komendzie policjant spisze "twoją historię" i pewnie przez parę miesięcy będziesz czekał na informacje o postepowaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 A na końcu się dowiesz ze sprawę zamkną bo jest niska skodliwosc społeczna ... ( i powiedzą jeszcze ze olx to serwis ogłoszeń lokalnych a nie jak np allegro ogólnopolski gdzie wysyłki są na pozadku dziennym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) A na końcu się dowiesz ze sprawę zamkną bo jest niska skodliwosc społeczna ... ( i powiedzą jeszcze ze olx to serwis ogłoszeń lokalnych a nie jak np allegro ogólnopolski gdzie wysyłki są na pozadku dziennym )A na końcu się dowiesz ze sprawę zamkną bo jest niska skodliwosc społeczna ... ( i powiedzą jeszcze ze olx to serwis ogłoszeń lokalnych a nie jak np allegro ogólnopolski gdzie wysyłki są na pozadku dziennym )Każde oszustwo jest przestępstwem ściganym z urzędu. Ja też nie wierzyłem iż odzyskam kasę, a jednak się udało. Kosztowało mnie to jedną wizytę na policji. Ten sprzedający kantuje na małe kwoty, więc pewnie liczy iż nikt nie będzie zgłaszał takich małych oszustw. Polecam zgłaszać tego typu oszustwa, chociaż by po to by oszuści nie czuli się bezkarnie. Wbrew pozorom wykrywalność tego typu przestępstw jest całkiem niezła. Edytowane 14 Czerwca 2017 przez pointman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Nie kupujcie nic na olx jeśli:1. Gość ma nowe konto 2. Wpisuje jakieś dziwne imię zamiast prawdziwego 3. Dodaje ogłoszenie z telefonu 4. Dodaje zdjęcia słabej jakości 5. Sprzedający nie umie pisać po polsku, choć jest Polakiem (analfabeta) Oczywiście nie liczcie na okazję za 1/4 ceny. Jeśli ktoś oferuje tylko wysyłkę to chyba wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 O dzięki za rady, oczywiście za rady jak oszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Gdyby ktoś potrzebował http://allegro.pl/kratka-sciekowa-odplyw-liniowy-20-x-20cm-syfon-i5200320890.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel S Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Gdyby ktoś potrzebowałhttp://allegro.pl/kratka-sciekowa-odplyw-liniowy-20-x-20cm-syfon-i5200320890.html może i trochę drogo, ale przesyłka gratis 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 http://allegro.pl/mitchell-2230z-5-9-1-nowy-i6868964988.html#thumb/5pięknie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 https://www.olx.pl/oferta/urzadzenie-do-odlowu-ryb-susan-735mp-CID628-IDn4Ga2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 RogerJuż trzykrotnie zgłaszałem takie wynalazki do administracji OLX, tłumacząc do czego służą i jaka jest ich legalność. Za każdym razem po ok. dobie, oferta wylatywała.Teraz zrób to TY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Żywy dowód, że można kalkulatorem zdjęcie zrobić. Nawet bez baterii https://www.olx.pl/oferta/kolowrotek-CID767-IDe5Nn7.html#fd786ea5e6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Witaj Robercie!Możesz mi podać na jakich podstawach prawnych motywowałeś swoje zgłoszenie? Ps.: Sugeruję, żeby więcej forumowiczów przyłączyło się do owego monitu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Ja zgłosiłem jako "sprzęt kłusowniczy". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Dokładnie, kłusowniczy. Nie dopuszczony do powszechnego użycia przez przypadkowe osoby. To działa i OLX usuwa ofertę bo po co im ewentualne kłopoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Dokładnie, kłusowniczy. Nie dopuszczony do powszechnego użycia przez przypadkowe osoby. To działa i OLX usuwa ofertę bo po co im ewentualne kłopoty?Już piszę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 To nie jest sprzęt kłusowniczy, dopóki nie znajdzie się w rękach osoby, która nie ma uprawnień do jego użytkowania. Regulamin OLX -> Załącznik nr 2 do Regulaminu - Przedmioty zabronione -> 29. Rybackie narzędzia i urządzenia połowowe, których posiadanie jest ograniczone przepisami prawa; 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Kamilu, dzięki.Tego nie doczytałem ale intuicja mi podpowiadała aby wy ... lić takie ogłoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Tak czy inaczej, warto reagować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 http://allegro.pl/cormoran-black-star-cm-i-inne-katalogi-komplet-i6872293991.html#thumb/5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) Co za frajer! Musi wpaść do mojej piwnicy to zobaczy takie same i tonę innych z tych lat (oraz wcześniejszych i późniejszych) ... sprzedam mu za 800 Edytowane 30 Czerwca 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 A masz może katalogi shimano jak tak daj info na priv.miałbym kilka pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Coś mam na pewno ale przewalenie wszystkiego to poważne wyzwanie ..dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Ciężka robota ale znalazłem takie katalogi Shimano: 1990, 92, 93/94, 94, 96, 98, 2010, 12, 14. I jeszcze kilka roczników Normark. Praca nie poszła na darmo bo nagrodą są cztery roczniki ABU których brakuje mi do mojej kolekcji i nawet nie wiedziałem, że je mam. Oprócz tego Daiwy i DAMy z lat 90-tych Pod latarnią zawsze najciemniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 oferta dla tych co często miejscówkę zmieniają http://allegro.pl/airboat-lodka-plaskodenna-i6879083412.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi