Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

A już chciałem kliknąć  :lol:  :lol:  :lol:

Tak się robi, jak się aktualnie nie ma towaru na stanie. Wali się cenę abstrakcyjną żeby właśnie nikt nie kliknął.  Jak towar jest, zmienia się cenę na normalną. Ten co kliknął, prawdopodobnie kliknął w normalnej cenie. Wszystko po to żeby nie wystawiać aukcji po raz kolejny i nie płacić. 

• Like 1

Jak się tak czyta opisy tych tanich kołowrotków, to czasem ma się wrażenie jakby taki opis dotyczył co najmniej Twin Powera.

Taki człowiek, który nie jest zbytnio obyty ze sprzętem po przeczytaniu takiego opisu jak ma się oprzeć takiej ofercie.

Nic, tylko brać.

Dopiero po przetestowaniu kołowrotka nad wodą taki delikwent dostaje olśnienia z czym tak naprawde ma do czynienia.

Zresztą nie dotyczy to tylko sprzętu wędkarskiego.

• Like 1

http://allegro.pl/100-original-prawdziwy-japonski-rarytas-i7047430831.html - coś dla Bob'a ????

(Zaznaczam, że nie mam nic wspólnego ze sprzedającym i przedmiotem).

Mam już coś w tym stylu "EBISU Combo" niestety bez pudła.

Ciekawostką jest to, że blank można włożyć w uchwyt od jednej i drugiej strony. Dzięki temu mamy muchówkę lub spinning ;)  :)

post-52107-0-98457500-1511192038_thumb.jpg

Te oferty pojawiają się prawie co dzień, tylko z innych kont.

Często nawet te same foty sa wrzucane.

Trzeba mocno uważać na nowe konta na OLX z tanimi ofertami. Od jakiegoś czasu bardzo często się pojawiają. 

Pewnie ciągle działa tam jeden typek, co zakłada ciągle nowe konta i wkręca ludzi.

Małe kwoty, to pewnie ludzie wpłacają w ciemno.