Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

Czytam i ocieram piątkowe ułzy, dolnik praktycznie nowy kilka razy nad wodą, tylko się "górnik" zapodział. Toż to nie okazja, to hojność :)

Aczkolwiek, kiedyś nad piękną modrą Narwią spotkałem kawalera, który łowił na sam dolnik germiny krąpie z gruntu. Menela :)

http://allegro.pl/dolnik-shimano-techmium-270-20-50-i7151830951.html

• Like 1

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7156300602

Okazja , była chwilę temu u nas , co się okazuje kolega z forum jest handlarzem i szukał tutaj naiwniaków

Jeżeli przyjmiemy takie kryteria, to się okaże, że "tutaj" jest baardzo wielu handlarzy. Wystarczy przyjść na "Garage Sale"  ;) Tylko nie wszyscy działają legalnie jak ta firma :) Szczególnie ubawiła mnie zamieszczona na forum informacja, będąca niby formą reklamy], że ktoś kupuje po kilkadziesiąt takich samych przynęt [oczywiście za pół ceny, jak jest okazja], a później sprzedaje ze stratą na giełdzie . Ha, ha , ha !!! Altruiści są wśród nas, Panowie! Niektórych nawet znam osobiście, ale nigdy nie przypuszczałem, że są utracjuszami :lol:

Dopiero co wrzuciłeś i już archiwalne. Szybko poszły.

Edytowane przez SlawekNikt

Ciekawe czy nie metoda na zaliczkę.Bo ceny mało realne.

Niekoniecznie nierealne-zdarzają się takie okazje przez duże "O". Ja ostatnio przy okazji wizyty z żoną w ciuchlandzie w celu poszukiwania spodni narciar dla syna który drze wszytsko na potęgę i szkoda mu nowych kupować. Kupiłem mu (sobie przy okazjì też choć mam 2 pary-ale szkoda było nie kupić w takiej cenie)za całe 15zl spodnie w stanie idealnym o łącznej wartości sklepowej pi razy drzwi 1500zl. Czyli kupiłem za 1%. Byłyby za 150 czy 250 tez bym kupił,ale panie sprzedawczynie chyby nie były świadome co sprzedają.

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka