cyprys19 Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Ktoś mi wytłumaczy o co z tymi torbami chodzi?One są droższe od żuków "Mleczki"!http://allegro.pl/torba-z-biedronki-super-i7213987025.html?reco_id=496bcf0c-2137-11e8-bd8a-246e9680bf28&ars_rule_id=201 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Ktoś mi wytłumaczy o co z tymi torbami chodzi?One są droższe od żuków "Mleczki"!http://allegro.pl/torba-z-biedronki-super-i7213987025.html?reco_id=496bcf0c-2137-11e8-bd8a-246e9680bf28&ars_rule_id=201Jeden robił sobie jaja ,dobrze się przy tym bawiąc i bawił innych całkiem skutecznie :-)a następni to już pazerni co myślą że a nóż-widelec uda się idiotę znaleźć co kliknie.... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 http://superbiz.se.pl/wiadomosci-biz/torba-w-biedronki-osiagnela-cene-kilkuset-tysiecy-zlotych-na-allegro_1043217.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Alledrogo ... Trzy razy właśnie dodawałem aukcje z książką i za każdym razem jedna wielka lipa. Jak dobrze, że jest aliexpress, może oni monopoliście z czasem dokopią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Alledrogo ... Trzy razy właśnie dodawałem aukcje z książką i za każdym razem jedna wielka lipa. Jak dobrze, że jest aliexpress, może oni monopoliście z czasem dokopią. Spokojnie, będzie się działo. Za niedługo rusza Amazon na terenie Polski. Infrastukturę w Polsce już mają, z tym że na razie zaopatrują z tych magazynów inne kraje. Jak to ruszy to monopolista ugnie nogi w kolanach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Spokojnie, będzie się działo. Za niedługo rusza Amazon na terenie Polski. Infrastukturę w Polsce już mają, z tym że na razie zaopatrują z tych magazynów inne kraje. Jak to ruszy to monopolista ugnie nogi w kolanach.Oby to były prorocze słowa.... Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Spokojnie, będzie się działo. Za niedługo rusza Amazon na terenie Polski. Infrastukturę w Polsce już mają, z tym że na razie zaopatrują z tych magazynów inne kraje.Jak to ruszy to monopolista ugnie nogi w kolanach.a co Ci przeszkadza już dziś korzystać? https://www.amazon.de/gp/switch-language/homepage.html/?tag=pldomain-21&ie=UTF8&language=pl_PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 a co Ci przeszkadza już dziś korzystać? https://www.amazon.de/gp/switch-language/homepage.html/?tag=pldomain-21&ie=UTF8&language=pl_PLTo nie jest polski oddział Amazon. Na tą chwile nie prowadzą sprzedaży w Polsce. Zamawiajac przez ta stronę wszystko leci przez zagramanice :-). W Polsce magazyny są ogromne. Mam info ze już niedługo zabierają się za rynek polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Sądzę, że to raczej alliexpress będzie szturmować rynki bardziej, ale to tylko moje zdanie. Czas pokaże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 (edytowane) Czyżby strach w oczy zaczynał zaglądać ... ? Mało realne jak na razie choć sporo ludzi uciekło gdzie się dało, ale na początek dobre i to Edytowane 13 Marca 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 No tak się będzie działo. Chociaż widzisz alledrogo obniża prowizje a Olx prowizje wprowadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Amazon w Polsce się nie przyjmie.Na razie jest Allegro i długo,dugo nic.Nawet Ebay na polskim rynku nie ma czego szukać.Mimo,że tam prowizji nie ma,to nikt się tym nie interesuje.Allegro pobiera 9% od sprzedaży i aukcje pękają w szwach.Spokojnie, będzie się działo. Za niedługo rusza Amazon na terenie Polski. Infrastukturę w Polsce już mają, z tym że na razie zaopatrują z tych magazynów inne kraje.Jak to ruszy to monopolista ugnie nogi w kolanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Może ktoś ma ochotę. Może być ciekawa jerkowka w tej ceniehttps://www.olx.pl/oferta/bft-buster-jerk-stiff-6-do-150g-CID767-IDsNsPr.htmlNie mam nic wspólnego ze sprzedającym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Mam do Was pytanie. Na allegro, chyba od początku jego istnienia wiszą takie daiwy focone na prześcieradłach wystawione przez użytkownika marasxxx. Co jest z nimi nie tak, że wiszą w serwisie latami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Mam do Was pytanie. Na allegro, chyba od początku jego istnienia wiszą takie daiwy focone na prześcieradłach wystawione przez użytkownika marasxxx. Co jest z nimi nie tak, że wiszą w serwisie latami?Sporo razy poruszany temat brak możliwości zwrotu , obejrzenia itd...do tego sporo negatywnych komentarzy i chyba na jb jakieś były odsprzedaże po zakupach u owego jegomoscia w sprzedam za pół ceny nawet z tego co kojarzę oczywiście już nie w tak wesołym stanie jak na aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Może brak zaufania do sprzedawcy...Mam do Was pytanie. Na allegro, chyba od początku jego istnienia wiszą takie daiwy focone na prześcieradłach wystawione przez użytkownika marasxxx. Co jest z nimi nie tak, że wiszą w serwisie latami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Pewnoe gdzies juz o nim bylo na jerku i moze jak poszukasz to znajdziesz ale w skrocie:nie kupuj bo przejedzisz sie jak wielu ktorzy od niego kupili. Wieloktotnie na forum wrzucane byly oferty z duza strata w stosunku do ceny zakupu juz rzetelnie opisane w przeciwienstwie do tego co marasxxx twierdzil na allegro. (Oczywiscie jakas czesc jego aukcji jest pewnie ok-ale ryzykowac czy trafisz czy nie-wybor nalezy do Ciebie). Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Sam nick "Maras"- wg słownika brud,błoto. .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Sam nick "Maras"- wg słownika brud,błoto. ....No tak nie wpadliśmy na to wcześniej myślałem że to od imienia Marek Nick a gość się okazał na tyle uczciwy że daje podpowiedź w Nicku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X.rut Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Jeśli to gość z Bydgoszczy to kupowałem od niego Twin Powera, stan kołowrotka był dobry ale kupowałem osobiście. Na pytanie o Allegro usłyszałem „na Allegro mogę wp...ć byle g. na aukcje” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Takem czuł, że nie wiszą bez powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Takem czuł, że nie wiszą bez powodu.Co ma wisieć nie utonie! Yyy albo się nie sprzeda bo to szrot ? Yyy jakoś tak to było. Ciekawe czy każdy młynek ma jakieś defekty bo niektóre ceny są naprawdę atrakcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Mam do Was pytanie. Na allegro, chyba od początku jego istnienia wiszą takie daiwy focone na prześcieradłach wystawione przez użytkownika marasxxx. Co jest z nimi nie tak, że wiszą w serwisie latami?Zmienił niedawno nick na client0510, wiec juz nie wiszą latami Przynajmniej w taki sposob chce zwieść potencjalnych kupujących. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycha23 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Na Amazonie towaru dużo,ale ceny tez. Nawet jak będzie na polskim rynku my wędkarze wiele nie zyskamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 http://allegro.pl/158-pudelek-po-woblerach-renomowanych-firm-i7238827364.html Gdyby ktoś chciał pudełkami połowić???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi