Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli ktoś szuka dobry materiał na spinning/casting na trociowy- na olx jest BeastMaster BX 270H w normalnej kwocie.

Jak nowy, ale specjalnie piszę ,,materiał'' ze względu na ruszające się z czasem uchwyty kołowrotka ( na kartonowych arborach)

Ze sprzedającym nie mam nic wspólnego ;-)

Lexi, na czym polega haczyk z niższymi cenami? Że gwarancja jak na Ukrainie? Czy jakiś gorszy sort? Czy insza możliwość? Jestem legalistą i nawet w jadąc jeden przystanek o 3.57 nad Wisłę kupuję bilet, dlatego wszelkie odchyłki od normy cenowej budzą moje zastanowienie. Nie drążę dla sportu, chciałbym nabyć.

Lexi, na czym polega haczyk z niższymi cenami? Że gwarancja jak na Ukrainie? Czy jakiś gorszy sort? Czy insza możliwość? Jestem legalistą i nawet w jadąc jeden przystanek o 3.57 nad Wisłę kupuję bilet, dlatego wszelkie odchyłki od normy cenowej budzą moje zastanowienie. Nie drążę dla sportu, chciałbym nabyć.

Przecież jest tam podany numer, wystarczy zadzwonić i dopytać.

Ma konto od 2014 roku, także to raczej nie oszut.

• Like 1

Nie tak dawno na Giełdzie w "sprzedam" miał podpięty wątek użytkownik który deklarował że może załatwić sprzęt (kołowrotki, kije itp)  po cenach niższych  niż w sklepach. Miał chyba nawet kilku klientów co go chwalili.

Ale czy sprzedający z OLX i nasz forumowicz to ta sama osoba - tego nie wiem.

• Like 1

Przecież jest tam podany numer, wystarczy zadzwonić i dopytać.

Ma konto od 2014 roku, także to raczej nie oszut.

Logika na to wskazuje, ale po kilku ostatnich poślizgach u „pewniaków” (sprzęt rowerowy) wolę dopytać. Poza tym skoro tyle czasu handluje, to zakładam, że ktoś jb mógł mieć styczność.

Nie tak dawno na Giełdzie w "sprzedam" miał podpięty wątek użytkownik który deklarował że może załatwić sprzęt (kołowrotki, kije itp)  po cenach niższych  niż w sklepach. Miał chyba nawet kilku klientów co go chwalili.

Ale czy sprzedający z OLX i nasz forumowicz to ta sama osoba - tego nie wiem.

Pamiętam, był taki wątek przez jakiś czas, ale z braku chciejstw i środków na nie nie zgłębiałem.

..myślę ze najprościej zadzwonić - ceny mogą być niższe z bardzo wielu powodów ale nie są na tyle niskie żeby wskazywało to na "wałek" ale ostrożnym być trzeba

jeszcze jedno - jak się nie dasz oszukać to nikt Cie nie oszuka.. ;)

Edytowane przez lexi
  • Like 1