SlawekNikt Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 (edytowane) łódź w stanie idealnymhttps://www.olx.pl/oferta/lodka-stan-b-db-CID767-IDz5kg4.html#9e2cbc2b6ewiosła gratis A na dole "złota rączka". Po tym co z łódką zrobił to ja bym się bał go na klatkę wpuszczać Co ja gadam bałbym się nawet jego podejścia do płota Edytowane 17 Marca 2019 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 "brudne gacie żony za świeżaki" tego na OLX nikt nie pobije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Wydaje mi się, że z dwudziestokonnym silnikiem powinna wejść w ślizg. Jeśli można załatwić przy okazji miejsce w marinie ze zdjęcia, to cena wydaje się mocno promocyjna. Na tyle promocyjna, że sprawdziłbym sprzedającego pod kątem posiadanych dokumentów zakupu i rejestracji jednostki. Mało to przypadków, gdy można się naciąć na łódź kradzioną zagranicą? I jeszcze ta niska cena. Jednak Allegro daje większą pewność przy takich ekskluzywnych zakupach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 ale to wyobrażasz sobie zakup wysyłkowy bez osobistego odbioru ?ja bym się bał bez sprawdzenia czy woda z łódki nie wylewa się po wyciągnieciu na brzeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Bywa, że opisy przedmiotów aukcji mrożą krew w żyłach... https://allegro.pl/oferta/noz-duzy-29-cm-taktyczny-pochwa-new-7887849731 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Bywa, że opisy przedmiotów aukcji mrożą krew w żyłach... https://allegro.pl/oferta/noz-duzy-29-cm-taktyczny-pochwa-new-7887849731Sprzęt badziewny to i opis do doopy ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Tu dopiero dobry bajer.Coś dla miłośników rodbuildingu.https://www.olx.pl/oferta/wedka-bat-4-metry-dlugosci-transport-42cm-CID767-IDxGR5W.html#position=7&page=1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Mam Seekera spod ręki Kawalca. Raczej na dożywocie. Odkąd rozpoczął zbrojenie uklejówek z Decathlonu jego sprzedaż stoi pod dużym znakiem zapytania. Może da się wcisnąć do pojemnika na odzież używaną? Jak tu zaistnieć nad wodą? Pomocy!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Zaraz, chwileczkę, czyżby to była prawda, nie bardo mi się chce w to wierzyć . Sądziłem że to kit sprzedającego tu taka sytuacja może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 (edytowane) A dlaczego miałaby być nieprawda?Pracownia jak każda inna. Jak ma wolne moce przerobowe, może uzbroić/przezbroić fabryczny kij.A ponadto, z opisu wynika, że zbroił kij dla siebie.A. Edytowane 19 Marca 2019 przez Durzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Nie no, możecie sobie nie robić jaj? Caperlan na SIC-ach, gałka Matagi ze skrzydlatą rybką, uchwyt Fuji, piórko jako znak rozpoznawczy i może jeszcze imienna dedykacja? A w planach zbrojenie leszczynowych travelków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Nie no, możecie sobie nie robić jaj? Caperlan na SIC-ach, gałka Matagi ze skrzydlatą rybką, uchwyt Fuji, piórko jako znak rozpoznawczy i może jeszcze imienna dedykacja? A w planach zbrojenie leszczynowych travelków?Proszę nie obrażać leszczyny, do dziś dnia potrafię korzystać. Hmm... może uzbroić w minimy i siodło pod katiusze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Nie to żebym nie doceniał tego materiału. Są sytuacje...Leszczynowe blanki o akcji fast dają świetne efekty w zestawieniu z kiełbaską skwierczącą nad ogniskiem. Pod warunkiem, że nie przyszwęda się jakiś wegetariański ekolog i nie popsuje apetytu wykładem o wpływie wycinki lasów tropikalnych na poziom wody w Bugu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Zaraz, chwileczkę, czyżby to była prawda, nie bardo mi się chce w to wierzyć . Sądziłem że to kit sprzedającego tu taka sytuacja może być. Kolejna guwnoburza jak dla mnie. Jest zlecenie to się zbroi kij od szczotki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Kolejna guwnoburza jak dla mnie. Jest zlecenie to się zbroi kij od szczotki.Z jednej strony tak, a z drugiej jak wyjdzie gówno to co będzie mówił później ludziom?? Że w "tej a tej" pracowni mu to zrobili "piniondze to nie wszytsko"... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katystopej Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Te baty są w decathlonie po 50zł ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Trochę poczucia humoru. Od żartu do podejrzeń o robienie gównoburzy. Miejcie trochę dystansu. Tym bardziej, że w tytule wątku jest OLX, a tam różne cuda wianki...Allegrowicze też potrafią zabłysnąć. I chyba głównie o tym jest ten wątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 https://www.olx.pl/oferta/01-shimano-stella-fw-2500s-japan-CID767-IDxch4a.html Mam pytanie do co do tego sprzedającego? Gość ma strasznie dużo kołowrotków wszystkie igła i lepsze niż nowki, zastanawia mnie tylko fakt dlaczego ciagle ma te same i nikt od niego nie kupuje? Miał ktoś z nim do czynienia kupował ktoś coś u niego? Ja osobiście nie mam zamiaru nic kupować tylko pytam z ciekawości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 https://www.olx.pl/oferta/01-shimano-stella-fw-2500s-japan-CID767-IDxch4a.html Mam pytanie do co do tego sprzedającego? Gość ma strasznie dużo kołowrotków wszystkie igła i lepsze niż nowki, zastanawia mnie tylko fakt dlaczego ciagle ma te same i nikt od niego nie kupuje? Miał ktoś z nim do czynienia kupował ktoś coś u niego? Ja osobiście nie mam zamiaru nic kupować tylko pytam z ciekawości...ZOSTAW "TO" a będziesz spokojniejszy duchem i ciałem. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 (edytowane) https://www.olx.pl/oferta/01-shimano-stella-fw-2500s-japan-CID767-IDxch4a.html Mam pytanie do co do tego sprzedającego? Gość ma strasznie dużo kołowrotków wszystkie igła i lepsze niż nowki, zastanawia mnie tylko fakt dlaczego ciagle ma te same i nikt od niego nie kupuje? Miał ktoś z nim do czynienia kupował ktoś coś u niego? Ja osobiście nie mam zamiaru nic kupować tylko pytam z ciekawości... Zapytaj Pan czy możesz przyjechać osobiście żeby pomacać, i wtedy zobaczysz , czy będzie chętnie współpracował czy robił wywody. Nie musisz jechać jak masz z 500 km do niego ale takie zaczepne pytanie możesz zadać- zobaczysz jaka będzie reakcja - jak tak robię czasami jak mam szmat drobi do klienta. Jak się zgodzi to, możesz poprosić za przysłowiowego "browarka " kolegę z forum, który w tej okolicy mieszka żeby Ci go pomacał i zdał relację telefonicznie Edytowane 21 Marca 2019 przez danek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Te kołowrotki na prześcieradle wiszą też na allegro. https://allegro.pl/uzytkownik/client0510?order=m&bmatch=baseline-var-cl-n-dict-sort-sqm-uni-1-3-0312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 No właśnie dlatego mnie to zastanawia bo te z allegro są juz kilka razy wystawiane... Napisałem czy można odebrać osobiście zobaczę co dopisze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Kolega zakupił TP 11. Żadnych problemów, przesyłka za zaliczeniem, praca nienaganna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Kiedyś kupę ludzi oszukał miał inne konto aledrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Kiedyś kupę ludzi oszukał miał inne konto aledrogo.A coś więcej,jakieś konkrety?Bo stwierdzenie na tyle kategoryczne że warto byłoby rozwinąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi