Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

Omijać szerokim łukiem.

W tym wątku już ten Pan był opisywany.

"Maras" "client0510" i jeszcze kilka innych nicków - ale to stale ta sama osoba z którą niejednokrotnie były problemy.

A coś więcej,jakieś konkrety?Bo stwierdzenie na tyle kategoryczne że warto byłoby rozwinąć.

Jeśli nie wystarczy informacji zawartych w tym wątku to mogę przesłać korespondencję z tym Panem :)

• Like 1

Omijać szerokim łukiem.

W tym wątku już ten Pan był opisywany.

"Maras" "client0510" i jeszcze kilka innych nicków - ale to stale ta sama osoba z którą niejednokrotnie były problemy.

Jeśli nie wystarczy informacji zawartych w tym wątku to mogę przesłać korespondencję z tym Panem :)

Nie trzeba wysyłac-dziękuję za odpowiedż :)

• 3 tygodnie później...

https://www.olx.pl/oferta/lodz-motorowa-kabinowa-quicksilver-460-z-silnikiem-honda-50-hp-CID767-IDzDPlR.html#fc15c8fcde

Trzeci raz ta motorówka jest na sprzedaż, w tym dwa razy była na jerku. Co się dzieje, że tak szybko zmienia właściciela i to za niezłą kasę?

Z tego co pamiętam przy pierwszej sprzedaży było napisane o problemie z nasiąkniętą pianą i że trzeba to zrobić.

• Like 1

Jak ja się cieszę, że nie muszę kupować na alledrogo ! Ale czasami coś tam kupuję choć od dziś jeszcze mniej będę tam kupować. W zasadzie to od dziś unikam jak ognia i wszystkiego szukam gdzie indziej bo monopolu budowania ciąg dalszy ... Tylko skąd wiedzieli, że chcę kupić poza ich pośrednictwem ?  Przecież chyba nie monitorują prywatnych maili użytkowników ? !

post-65395-0-11190600-1556201243_thumb.jpg

• Like 2

...chronią swoją prowizję, której ewentualnie mogłeś ich pozbawić :P A że jesteś totalnie inwigilowany to nie wiedziałeś? :)

Nie wiedziałem, że alledrogo monitoruje maile wysyłane z mojego prywatnego adresu pocztowego do innych użytkowników. Bardzo mi się to nie podoba !!

• Like 1