Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

A dlaczego? A może ktoś z forumowiczów jest akurat niedaleko i by się ugadał na odbiór osobisty? Jest tu ktoś z Kołobrzegu? Przyslowiowa flaszka za fatygę gwarantowana.

Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez RedJin

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

https://www.olx.pl/oferta/lodz-motorowa-kabinowa-quicksilver-460-z-silnikiem-honda-50-hp-CID767-IDzDPlR.html#fc15c8fcde

Trzeci raz ta motorówka jest na sprzedaż, w tym dwa razy była na jerku. Co się dzieje, że tak szybko zmienia właściciela i to za niezłą kasę?

Z tego co pamiętam przy pierwszej sprzedaży było napisane o problemie z nasiąkniętą pianą i że trzeba to zrobić.

Ja wspominam "Patiomkina" bardzo dobrze,pływałem nim 4 lata, Szwecja, Norwegia, Rugia, na Pad nie zdążyłem.Brałem nawet udział w pierwszych mistrzostwach w trolingu łososiowym.  Nasiąkniętej piany nie ma już bardzo dawno - sam ją wywaliłem, nie zdążyłem zalać na nowo. Sprzedałem bo szukałem większej. miała jedną wadę lub zaletę, nie miała studzienki i odbita fala potrafiła się wpakować do łajby za to przy tych wymiarach było zaskakująco dużo miejsca. Łódź na dwie osoby, najczęściej był wypad na Wartę i jeden nocleg.

Ludzie kupują bo myślą że mają jednostkę do pływania z całą rodzina przez tydzień... (tak sobie myślę)

Edytowane przez Robert Dorado
  • Like 1

W wędkarski.com są Abu classic C4 w dobrej cenie, 518 PLN jak było już o tym to Sory, ale nie mam czasu na bieżąco przeglądać wątku,

https://www.wedkarski.com/kolowrotki/12171-multiplikator-ambassadeur-classic-c4-abu-garcia.html

Ja już kupiłem, zostało 5 szt.

Pozdrower

Edytowane przez drChlubicz
  • Like 1

• 2 tygodnie później...