SlawekNikt Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Hit czy kit ? https://t.allegro.pl/oferta/multiplikator-hardy-silex Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Cena adekwatna do unikatowości tego młynka, aczkolwiek moim zdaniem w Polsce nie znajdzie się jego nabywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Na giełdzie w Holandii widziałem zacne kołowrotki tej firmy z okresu międzywojennego za ok. 300-500E. Widziałem również identyczny kołowrotek jak mój w szafie z końca XIXw za 300E angielskiej firmy Farlov...nie napiszę za ile kupiłem swój w Polsce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Na giełdzie w Holandii widziałem zacne kołowrotki tej firmy z okresu międzywojennego za ok. 300-500E. Widziałem również identyczny kołowrotek jak mój w szafie z końca XIXw za 300E angielskiej firmy Farlov...nie napiszę za ile kupiłem swój w Polsce E to jest kod dodatku do żywności,więc płaciłeś regulatorem kwasowości, przeciwutleniaczem czy barwnikiem ? Waluta ma skrót EUR i tego się trzymajmy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Ja pierdziu! Dobrze że mi to uświadomiłeś!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Wujek Samo Zuo! Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez Koincydencja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Tak patrzę na tą maszynkę i dochodzę do dwóch wniosków. 1. Szkoda, że nie mam luzem bo bym Bob'owi kupił2. Oceny sprzedawcy mówią za siebie PS. Czemu Robertowi? Widziałem część jego kolekcji i wiem, że to dobre miejsce dla tego sprzetu. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 E to jest kod dodatku do żywności,więc płaciłeś regulatorem kwasowości, przeciwutleniaczem czy barwnikiem ? Waluta ma skrót EUR i tego się trzymajmy .Jak już chcesz się przyczepić to zrób to merytorycznie.. W zakresie jaki wymienił BOB nie ma barwników.Literka E jest zrozumiałym oznaczeniem dla €. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 I tu się bardzo mylisz http://publications.europa.eu/code/pl/pl-370303.htmJak już chcesz się przyczepić to zrób to merytorycznie.. W zakresie jaki wymienił BOB nie ma barwników.Literka E jest zrozumiałym oznaczeniem dla €. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Tomku, czyli oznaczenie graficzne € którego synonimem graficznym jest symbol E nic ci nie mówi? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 (edytowane) Jak już chcesz się przyczepić to zrób to merytorycznie.. W zakresie jaki wymienił BOB nie ma barwników.Literka E jest zrozumiałym oznaczeniem dla €. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaJak bym się chciał przyczepić to zrobił bym to inaczej . A oznaczenie E 100-199 to są barwniki ,nie chodziło mi o liczbę tylko o euro i skrót EUR a nie E panie mądry. Edytowane 30 Sierpnia 2019 przez Paweł J 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Chopy, bez jaj, dajta spokój! Ja z lenistwa napisałem E i nawet przez chwilę nie odczytałem wpisu Pawła jako złośliwość a i zapewne Marcin nie ma zamiaru do nikogo strzelać z tego powodu Q...a jedną literką można narobić dymu ... to co się dziwić wystąpieniom politycznym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Robert przecież z uśmiechem to było. Ale Rothen ładnie mnie w potylice strzelił Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Robert, ale zapłaciłeś za ten zabytek więcej niż ja za swojego Recorda z secondhandu ? Bo te buźki wyglądają dwuznacznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Tak w sumie to nie wiem ile zapłaciłam choć cena była umówione (kołowrotek-ruchoma szpula, łososiowy, sygnowany-wtedy firma grawerowała ręcznie nazwę, model, numer patentu. 750gr brązu ) Ale sprzedawca dał mi w gratisie kilka wydawnictw w tym absolutny biały kruk: katalog much ilustrowany ...prawdziwymi muchami. Zrobione to było w latach 50-tych dla Varimex (wtedy przedsiębiorstwo handlu zagranicznego) jako suwenir dla ich zagranicznych klientów. Nakład ... 450 szt! Cena tego wydawnictwa przewyższa cenę jaka miałem zapłacić za kołowrotek. To tak w sumie dostałem go za darmo???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Prezentujesz postawę klasyczną przede wszystkim dla użytkowników działu giełda. W psychologii nazwano to racjonalizacją. Teoretycznie jako mechanizm obronny mogłaby stanowić powód do niepokoju. Nie widzę podstaw. Jest nas tu na pęczki, a NFZ nie podźwignąłby finansowo operacji leczenia tylu dziwaków. Prywatnie z kolei się nie opłaca. Za trzy wizyty mamy nową Tatulę. Trzeba być wariatem, żeby się zastanawiać, co pilniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Dobrze, że wakacje i sezon ogórkowy się już kończą ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Po to jest caffe i takie tematy żeby się trochę podroczyć ,jak ktoś się poczuł urażony to przepraszam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Na jednym z for rosyjskich stan przekomarzania się o tej porze roku nazwano głucholeciem w nawiązaniu do głuchozimia, gdzie pod lodem ryby zamykają pyski z niedotlenienia. Coś na rzeczy jest....Oby do jesieni Wysłane z mojego moto e5 plus przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Ale okazja! https://www.olx.pl/oferta/abu-garcia-volatile-pike-240-50-90g-daiwa-tatula-200hd-CID767-IDBvluY.html#b15af53912 Pewnie za 600 do oddania! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 A tutaj taka kolekcja na „niemieckim OLX’ie” - https://m.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/rollenparts-zpi-daiwa-rcs-baitcast-spinning/1200823865-230-4247 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 https://www.olx.pl/oferta/swider-do-robienia-dziury-w-lodzie-CID767-IDBFdJt.html#c8b4760d1b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 https://www.olx.pl/oferta/swider-do-robienia-dziury-w-lodzie-CID767-IDBFdJt.html#c8b4760d1b Jak czytam opisy takich ogłoszeń (bo inne od tego człowieka są również ciekawe) to zastanawia mnie poziom szkoły którą ukończył. Czy ludzie piszą tak dla zgrywu czy faktycznie są takimi głąbami i wiedzę o otaczającym ich świecie czerpią z gazetek reklamowych. Może po 12 latach uczęszczania do szkoły podstawowej świadectwo ukończenia tejże otrzymali honorowo. Jakoś nie trafiają do mnie argumenty o dysleksji czy innej dysortografi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Paweł dzisiaj to leci tak: a wiesz zrobiłam jemu/jej te zaświadczenia to będzie miał lżej i na lepszych ocenach zdawać będzie. Zasłyszane nie raz podczas zebrań szkolnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Szkoda, że to sprzęt jednorazowy... jednej dziury.. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi