ezehiel Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 sorry nie zauważyłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Uwaga oszust https://www.olx.pl/oferta/shimano-twin-power-2500-s-CID767-IDCb5SO.html foty kolegi od którego kupiłem tego twinka. Zresztą ten gad nawet nie wie co sprzedaje kołowrotek czy telefon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Tu też niepewna sprzedaż: https://www.olx.pl/oferta/shimano-twin-power-3000-xtr-CID767-IDCdKZc.html#ecf87ed3de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 (edytowane) Tu też niepewna sprzedaż: https://www.olx.pl/oferta/shimano-twin-power-3000-xtr-CID767-IDCdKZc.html#ecf87ed3de Czemu tak uważasz ?Zdjęcie jakby te same http://jerkbait.pl/topic/132913-twin-power-3000xtr-zamieni%C4%99/ Edytowane 28 Października 2019 przez M a r a s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 (edytowane) No raczej. Pita1982 fota Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Października 2019 przez szpaczek23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Raczej wałek, bo Pita nie posądzalbym o złamanie regulaminu. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 To nie moje ogłoszeniaKtoś skopiowałem moje zdjęcia tak jak i z poprzedniego z 2500xtrZ telefonów które dostałem conajmniej 2 osoby straciły swoje pieniądze Moja cena to 680zł + kurier za 3000xtr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 I znowu ten sam młynek chyba już z piątego świeżo założonego konta:https://www.olx.pl/oferta/shimano-twin-power-2500s-CID767-IDCj3Yv.htmlA poproście o kontakt :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 I znowu ten sam młynek chyba już z piątego świeżo założonego konta:https://www.olx.pl/oferta/shimano-twin-power-2500s-CID767-IDCj3Yv.htmlA poproście o kontakt :-)Wiadomo, że waek. Zamiast prosić o kontakt trzeba zgłaszać dziadostwo, może dzięki temu uchroni się jakiś łowców okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Ale odbiór osobisty możliwy wg sprzedającego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Ale odbiór osobisty możliwy wg sprzedającegoJasne????już sprzedany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Jeszcze ma to...https://www.olx.pl/oferta/shimano-stradic-ci4-2500-fb-CID767-IDCj3et.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Zabieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Ale odbiór osobisty możliwy wg sprzedającegoTak, tyle, że co chwilę w innej części kraju :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 I mi napisał że w Turku na ulicy 3 Maja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Przyznać się! który z Was kupił? ...ogłoszenie już nieaktualne (wystraszyliście gościa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Ja bo miałem a miejscu blisko???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 W sprawie tego ogłoszenia dostałem wiadomość od OLX" Ogłoszenie zostało uznane przez nas jako nie prawdziwe. Jeżeli została dokonana wpłata proszę zgłosić sprawę na policję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 https://m.olx.pl/oferta/st-croix-avid-60ulf2-CID767-IDCfWz0.html#position=3&page=1Czy to może kogoś z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 W sprawie tego ogłoszenia dostałem wiadomość od OLX" Ogłoszenie zostało uznane przez nas jako nie prawdziwe. Jeżeli została dokonana wpłata proszę zgłosić sprawę na policję. Czyli martw się sam. To samo zaczyna być na najdroższym portalu aukcyjnym w Polsce. Wymyślili jakieś "alledrogo lokalnie" i nie można wystawić sprzedającemu oceny. Jak coś nie pasuje to można sobie wszcząć "dyskusję" ... Ja prdlę ... Jak można było zniszczyć najlepszy portal aukcyjny chyba nawet na świecie, a na pewno najlepszy w Europie ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Czyli martw się sam. To samo zaczyna być na najdroższym portalu aukcyjnym w Polsce. Wymyślili jakieś "alledrogo lokalnie" i nie można wystawić sprzedającemu oceny. Jak coś nie pasuje to można sobie wszcząć "dyskusję" ... Ja prdlę ... Jak można było zniszczyć najlepszy portal aukcyjny chyba nawet na świecie, a na pewno najlepszy w Europie ...Z tym brakiem możliwości wystawienia kom. dla kupującego to największa porażka Licytuja barany a później jak pytasz kiedy zapłaci jeden z drugim to z pretesjami że on tego nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Z tym brakiem możliwości wystawienia kom. dla kupującego to największa porażkaLicytuja barany a później jak pytasz kiedy zapłaci jeden z drugim to z pretesjami że on tego nie chce... Na tym alledrogo lokalnie nie można też wystawić oceny sprzedawcy ... Teraz dopiero jak to gówniane ulepszenie najdelikatniej rzecz ujmując jak się da wejdzie w życie to dopiero wałki się zaczną ... Tak jak jest teraz na olx ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Na tym alledrogo lokalnie nie można też wystawić oceny sprzedawcy ... Teraz dopiero jak to gówniane ulepszenie najdelikatniej rzecz ujmując jak się da wejdzie w życie to dopiero wałki się zaczną ... Tak jak jest teraz na olx ... stary ale to przeciez wystarczy nie kupowac u tych lokalnielokalnie jest po to zebys kupił i odebrał osobiściew ten sposób walcza z dogadywaniem sie poza allegro żeby jeszcze urwac pare groszy prowizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 stary ale to przeciez wystarczy nie kupowac u tych lokalnielokalnie jest po to zebys kupił i odebrał osobiściew ten sposób walcza z dogadywaniem sie poza allegro żeby jeszcze urwac pare groszy prowizji Stary takie nawet alledrogo lokalnie to nie powód aby zabierać ludziom możliwość wystawiania ocen czyli takiego byle jakiego rewanżu za nieprawdziwy opis sprzedawanego towaru ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 (edytowane) jeszcze raz bo nie zrozumiałeś: lokalnie jest po to żebys poszedł sobie obejrzał i kupił jak Ci pasuje stan obejrzysz jak pójdziesz - najwyżej nie kupiszjak nie jestes z okolic sprzedajacego - nie bierzesz jak nie chcesz nie kupuj z allegro lokalnie tylko z innych ofert gdzie masz normalne allegrowe wystawianie ocen ja tam wole wystawiac allegro lokalnie i wolę żeby ktos przyszedł kij obejrzał i zapłacił do rekia tak sprzedam przez allegro a po 2 tyg gośc sie zgłasza ze kij połamany albo młynek nei kręci bo on wcześniej nie sprawdził bo nie miał czasu (a kij był cały w momencie sprzedazy/wysyłki na bank) Edytowane 7 Listopada 2019 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi