Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

No tak , praca marzenie i jeszcze te 2000-2200 zł brutto

Co w tym zlego? Myślę, że doskonała praca dla jakiegoś młodego aby poznać branżę wędkarska od środka, dla kogos kto wiąże z tym jakąś przyszłość.

Oczywiście praca na max rok. Starszy poważniejszy człowiek do takiej pracy nie pójdzie, bo nie byłby wtedy poważny (starszy tw tym przypadku to tak 25 lat).

To ogłoszenie z pleciony świadczy tylko o tym że właściciel jest bez mózgu lub szuka pracownika z tą dolegliwością. 

Gdyby to była praca w bziańkach dolnych gdzie bezrobocie wynosi na dziś 30 % to bym zrozumiał . Ale w Warszawie !!!!!!! 2200 brutto!!!

To nawet jaja nie są . Pisał to ogłoszenie ktoś kto dla pracownika nie ma żadnego szacunku. Tyle myślę o tym ogłoszeniu. 

Edytowane przez robert7704
  • Like 2

To ogłoszenie z pleciony świadczy tylko o tym że właściciel jest bez mózgu lub szuka pracownika z tą dolegliwością.

Gdyby to była praca w bziańkach dolnych gdzie bezrobocie wynosi na dziś 30 % to bym zrozumiał . Ale w Warszawie !!!!!!! 2200 brutto!!!

To nawet jaja nie są . Pisał to ogłoszenie ktoś kto dla pracownika nie ma żadnego szacunku. Tyle myślę o tym ogłoszeniu.

Może mu się jedno zero zapodziało????????

• Like 1

A nie jest tak, ze skoro do któregoś roku życia (chyba 26) nie płaci się teraz podatków, to pracodawca może zaoszczędzić na pracowniku? Tak, jak napisaliście powyżej - praca dla młodej osoby, która może jeszcze jest na studiach.... Sam pamietam, jak (ponad 15 lat temu) mieszkając w akademiku zarobiłem swoje pierwsze ~1200pln i cieszyłem się, ze na życie i browar będzie :-)

A nie jest tak, ze skoro do któregoś roku życia (chyba 26) nie płaci się teraz podatków, to pracodawca może zaoszczędzić na pracowniku? Tak, jak napisaliście powyżej - praca dla młodej osoby, która może jeszcze jest na studiach.... Sam pamietam, jak (ponad 15 lat temu) mieszkając w akademiku zarobiłem swoje pierwsze ~1200pln i cieszyłem się, ze na życie i browar będzie :-)

Te pieniądze do 26 roku należą się pracownikowi i pracodawca nie ma prawa się o nie "ubiegac"... Ostatecznie młody pracownik powinien więcej zarobić chyba o 130 zł

Spokojnie, pewnie admin usunie niewłaściwe posty. Możesz też oczywiście dać Kolego dobry przykład i napisać coś, co jest sednem tego wątku, bo w sumie Twój post również nie jest na temat :rolleyes:

Paweł zła drogą.

Znaczy intencje masz dobrze ale nie brnał bym dalej.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

@Robert.B - prseciez możesz założyć oddzielny wątek na interesujący Cię temat i po kłopocie. Ja tu żadnej cenzury nie widzę, tylko rozsądne moderowanie wątku. Koledze @uups odpisałem powyżej nieco przekornie, ale zgadzam się z Jego przekazem. Pozdrawiam

• Like 1