Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego dla kogoś z Warszawy????

Allegro to nie olx czy giełda JB (niby to koleżeńska) a oszustów i balkoposarzy pełno ????????????????

Allegro zwraca kasę za trafny zakup (bynajmniej ja tak miałem

Dlaczego dla kogoś z Warszawy????

Allegro to nie olx czy giełda JB (niby to koleżeńska) a oszustów i balkoposarzy pełno ????????????????

Allegro zwraca kasę za trafny zakup (bynajmniej ja tak miałem

Bardzo wątpię aby alledrogo zwracało kasę za trafne zakupy, ale jak sam piszesz bajkopisarzy wszędzie pełno.

• Like 1

Jakby ktoś szukał niedużego pontonu z silnikiem to ten wydaje się przyzwoity :

https://www.olx.pl/oferta/ponton-kolibri-300-twarda-podloga-plus-silnik-zaburtowy-capral-7-km-2t-CID767-IDFnDQH.html#a844e76030;promoted

Nic nie mam wspólnego ze sprzedającym

Sprzedawcy celowo tak robią, żeby nie wystawiać nowych aukcji.

Gdy towaru nie ma robią takie ceny, żeby nikt nie kupił.

Gdy towar wjezdza na magazyn zmieniają na normalną.

Stała praktyka na allegro.

Jest jak mówisz... Jeżeli sprzedał już powiedzmy sto w normalnej cenie to aby nie kończyć aukcji tak się robi. Po dostawie na magazyn obniża cenę i jest dalej pozycjonowany ze 100 sztukami sprzedanymi

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Dzwoniłem raz do niego w sprawie Tranxa, (ok 2-3 tyg temu) z gadki wydawał się normalnym gościem, był akurat na rybach, zgadzał się na odbiór osobisty i na wysyłkę za pobraniem, ale w końcu nie kupiłem.

Dzięki. Pytam bo w tym przypadku nie chce się zgodzić na wysyłkę za pobraniem i mam wątpliwości.

hmm

też nie chętnie się zgadzam w sumie, bo miałem doświadczenie że kupujący nie odebrał, bo stwierdził że mu się już nie podoba, a przedmiot zgodny z opisem, zdjęcia były szczegółowe i byłem w plecy ponad 2 dychy,

zaproponuj że wpłacisz zaliczkę np 20 PLN na poczet wysyłki

edit:

BTW

mam taką tatule i jest świetna, obsługuje już slidera 5 i 6 , przy czym ja mam za grubą linkę i kij od 8g

Edytowane przez drChlubicz