pit1982 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 https://allegrolokalnie.pl/oferta/shimano-twin-power-4000pg-ynq tu dla kogoś z WarszawyDlaczego dla kogoś z Warszawy????Allegro to nie olx czy giełda JB (niby to koleżeńska) a oszustów i balkoposarzy pełno ????????????????Allegro zwraca kasę za trafny zakup (bynajmniej ja tak miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Dlaczego dla kogoś z Warszawy????Allegro to nie olx czy giełda JB (niby to koleżeńska) a oszustów i balkoposarzy pełno ????????????????Allegro zwraca kasę za trafny zakup (bynajmniej ja tak miałemBardzo wątpię aby alledrogo zwracało kasę za trafne zakupy, ale jak sam piszesz bajkopisarzy wszędzie pełno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 <...>Allegro zwraca kasę za trafny zakup (bynajmniej ja tak miałemA dlaczego mieliby zwracać mi kasę za... trafny zakup?! Znaczy promocja taka? Kup trafnie, oddamy ci kasę x2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 (edytowane) Koledze chyba chodziło o "trefny zakup" taki czeski błąd.. Edytowane 17 Czerwca 2020 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Wytłumaczę prościej ????????????JEŚLI COŚ KUPISZ A NIE DOSTANIESZ TOWARU (czytaj trefny zakup) ???????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Piszesz trafny, czytam trefny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Piszesz bynajmniej, myślisz przynajmniej... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 A właściwie to jak się powinno prawidłowo mówić? Iran czy Irak? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 A właściwie to jak się powinno prawidłowo mówić? Iran czy Irak?Ciapak :whistling: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Jakby ktoś szukał niedużego pontonu z silnikiem to ten wydaje się przyzwoity : https://www.olx.pl/oferta/ponton-kolibri-300-twarda-podloga-plus-silnik-zaburtowy-capral-7-km-2t-CID767-IDFnDQH.html#a844e76030;promoted Nic nie mam wspólnego ze sprzedającym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Kamień węgielny czy węgiel kamienny.pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 https://www.olx.pl/oferta/aby-garcia-revo-beast-wedka-gumy-dozbrojki-systemy-CID767-IDFsaGf.html#1464c513c1Mega zestaw w cenie młynka, jak kto ze śląska to brać chociaż dla zasady 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Panowie BRAĆ !!! póki jeszcze są .... https://allegro.pl/oferta/kolowrotek-ryobi-slam-ncrt-2000-6-1-5lat-gw-9091040177 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Panowie BRAĆ !!! póki jeszcze są .... https://allegro.pl/oferta/kolowrotek-ryobi-slam-ncrt-2000-6-1-5lat-gw-9091040177 Za gruba stopka, nie mieści się w uchwycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Za gruba stopka, nie mieści się w uchwycie Kogoś mocno poje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Kogoś mocno poje..... Sprzedawcy celowo tak robią, żeby nie wystawiać nowych aukcji.Gdy towaru nie ma robią takie ceny, żeby nikt nie kupił.Gdy towar wjezdza na magazyn zmieniają na normalną. Stała praktyka na allegro. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Raczej nie, dużo ludzi sprawdza "od najdroższej" i wtedy wyskakujesz jako pierwszy. Na 99% sprawdzi co masz jeszcze. Kiedyś jak handlowałem rybami też tak robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Sprzedawcy celowo tak robią, żeby nie wystawiać nowych aukcji.Gdy towaru nie ma robią takie ceny, żeby nikt nie kupił.Gdy towar wjezdza na magazyn zmieniają na normalną. Stała praktyka na allegro.Jest jak mówisz... Jeżeli sprzedał już powiedzmy sto w normalnej cenie to aby nie kończyć aukcji tak się robi. Po dostawie na magazyn obniża cenę i jest dalej pozycjonowany ze 100 sztukami sprzedanymi Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Piszesz bynajmniej, myślisz przynajmniej...Wiele osób nie zdaje sobie sprawy że "bynajmniej" to zaprzeczenie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Bynajmniej to jest hit, następnie "w każdym bądź razie zamiast w każdym razie albo słowo osławiony oraz mówienie np tą książkę zamiast tę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nales Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zna ktoś tego użytkownika? https://www.olx.pl/oferta/multipikator-daiwa-tatula-sv-tw-103-hsl-CID767-IDFpOKy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Dzwoniłem raz do niego w sprawie Tranxa, (ok 2-3 tyg temu) z gadki wydawał się normalnym gościem, był akurat na rybach, zgadzał się na odbiór osobisty i na wysyłkę za pobraniem, ale w końcu nie kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nales Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Dzwoniłem raz do niego w sprawie Tranxa, (ok 2-3 tyg temu) z gadki wydawał się normalnym gościem, był akurat na rybach, zgadzał się na odbiór osobisty i na wysyłkę za pobraniem, ale w końcu nie kupiłem.Dzięki. Pytam bo w tym przypadku nie chce się zgodzić na wysyłkę za pobraniem i mam wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 (edytowane) hmmteż nie chętnie się zgadzam w sumie, bo miałem doświadczenie że kupujący nie odebrał, bo stwierdził że mu się już nie podoba, a przedmiot zgodny z opisem, zdjęcia były szczegółowe i byłem w plecy ponad 2 dychy,zaproponuj że wpłacisz zaliczkę np 20 PLN na poczet wysyłkiedit:BTWmam taką tatule i jest świetna, obsługuje już slidera 5 i 6 , przy czym ja mam za grubą linkę i kij od 8g Edytowane 24 Czerwca 2020 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nales Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Proponowałem mu właśnie że pierw przeleje 20 zł za wysyłkę. Może to jakaś ściema bo cena też jest dość atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi