Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

ja biore  przedpłate 50 zł przy wysyłce za pobraniem rzeczy powyżjej 100 zł

a tansze tylko na przedpłate

jak ktos sie rozmysli jego strata

a tak sie odsiewa ziarno od plew bo tez miałem przypadki że kupujący sie bożył ze odbierze a potem przedmiot wracał do mnie

miałem tez przypadek że jak juz wysłałem to sprzedajacy po wysłaniu chciał targowac cene bo nie odbierze .. no wtedy to wymiekłem

szkoda czasu - jak ktos jest zainteresowany to 50 zł nie jest ryzyko

Może nie hit ale wylicytowałem nowe echo na Allegro lokalnie helix5 z Legionowa po pierwszym kontakcie i oświadczeniu że odbierze kolega kontakt się urwał.

Sprzęt został wystawiony ponownie z ceną końcową ok 1000zł....

Ja tego tranxa co wcześniej wystawiał zabrałem. Miałem akurat weekend w Szczecinie wolny to podjechałem. Normalny koleś zero negatywnych odczuć, sam mówił że droższe sprzęty to woli osobiście.

Edytowane przez Michal_
  • Like 1

• 2 tygodnie później...

https://allegro.pl/oferta/kololwrotek-shimano-dragon-fd-830i-9505506836

no no no. Ja tam bym stan określił nawet jako bardzo dobry, może z małym minusem. Tak utrzymany młynek zasługuje z pewnością na więcej, niż skromne dobry +. Poza tym młynek ma dużą wartość historyczną: Shimano zaprzestało produkcję modelu Dragon dość dawno temu, najstarsi ludzie nie pamiętają. Najważniejsze, że 100% sprawny, żyłka tez pewnie na nim jak nowa.

Różnie z tymi lombardami jest, ale zazwyczaj po zdjęciach widać, czy warto kupić, czy tylko parsknąć śmiechem. Na jakieś 10 zakupów z alleloombardów tylko raz musiałem odsyłać kołowrotek sprzedającemu, bo dostałem szrot, a zdjęcia były tak porobione, żeby nie było widać uszkodzeń.